Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
Private companiesEating and Drinking Places • Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Contactgegevens Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Leemstraat 75,2018, België

Telefoon (phone): 03 232 08 08 03 232 08 08

Fax (fax): 03 288 58 28 03 288 58 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
Products information Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

BTW identificatienummer (tax): BE02942108154
Ondernemingsnummer: 1087341308
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
(Get full report from official database of BE for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
Addition kinds of activities for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
35450306. Broaches (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Broaches (machine tool accessories)
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
35890304. Water filters en verzachters, huishoudelijk type | Water filters and softeners, household type
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services

Werken bij Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden in sociale netwerken
Look for responds of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Laat een reactie achter voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Leave a respond for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden op de google maps. Adres en contacten Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
Location of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden on the google maps. Address and contacts of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Andere gerelateerde bedrijven als come Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: Corasound | BRASPENNINCX | Vuurwerken Must | Colors N.V. | Elektro Develtere B.V.B.A.

Other related companies as Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: Corasound | BRASPENNINCX | Vuurwerken Must | Colors N.V. | Elektro Develtere B.V.B.A.

Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02942108154. Het bedrijf Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden bevindt zich op het adres: Lange Leemstraat 75,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, openstaande posities, locatie van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is a company, that was registered 1993 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, company assigned to the tax number BE02942108154. The company Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is located at the address: Lange Leemstraat 75,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden were not found.
The main activity of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is not available. You also can look at reviews of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, open positions, location of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, employees, financial statistics.