COGAM SA

Contactgegevens COGAM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COGAM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COGAM SA

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), België

Adres (address): Gieterijstraat 49,1601, België

Telefoon (phone): Charleroi: 0475 20 10 77; Gent: 0475 85 89 07; Namen: 0475 32 46 05; 04 227 16 87; 081 74 80 39; 03 333 71 00; 02 333 71 00 Charleroi: 0475 20 10 77; Gent: 0475 85 89 07; Namen: 0475 32 46 05; 04 227 16 87; 081 74 80 39; 03 333 71 00; 02 333 71 00

Fax (fax): 02 331 41 94; 02 377 29 32 02 331 41 94; 02 377 29 32

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COGAM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COGAM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COGAM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COGAM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COGAM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COGAM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COGAM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COGAM SA
Products information COGAM SA

BTW identificatienummer (tax): BE08970855712
Ondernemingsnummer: 5443969726
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COGAM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COGAM SA
(Get full report from official database of BE for COGAM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COGAM SA
Addition kinds of activities for COGAM SA

20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
34430401. Ankerdozen, potten of deksels | Annealing boxes, pots, or covers
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
42210000. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
79991119. Ski instructie | Ski instruction
80210100. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners

Werken bij COGAM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COGAM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COGAM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COGAM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van COGAM SA in sociale netwerken
Look for responds of COGAM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COGAM SA. Laat een reactie achter voor COGAM SA. COGAM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COGAM SA. Leave a respond for COGAM SA. COGAM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COGAM SA op de google maps. Adres en contacten COGAM SA
Location of COGAM SA on the google maps. Address and contacts of COGAM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come COGAM SA COGAM SA: PASPARTOU ASBL | B.H.C. SPRL | Chaleur & l'Eau (La) | SIDIMEX | adam, Leo

Other related companies as COGAM SA: PASPARTOU ASBL | B.H.C. SPRL | Chaleur & l'Eau (La) | SIDIMEX | adam, Leo

COGAM SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), België. De volledige naam van het bedrijf is COGAM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08970855712. Het bedrijf COGAM SA bevindt zich op het adres: Gieterijstraat 49,1601. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 540,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COGAM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COGAM SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COGAM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COGAM SA, openstaande posities, locatie van COGAM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

COGAM SA is a company, that was registered 1992 in Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) region, Belgium. Full name of company is COGAM SA, company assigned to the tax number BE08970855712. The company COGAM SA is located at the address: Gieterijstraat 49,1601. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 540,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COGAM SA were not found.
The main activity of COGAM SA is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COGAM SA is not available. You also can look at reviews of COGAM SA, open positions, location of COGAM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COGAM SA, Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COGAM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COGAM SA, Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COGAM SA, employees, financial statistics.