Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek

Particuliere bedrijvenHotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties • Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek
Private companiesHotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places • Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek

Contactgegevens Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Michiel Jansplein 25,3920, België

Telefoon (phone): +32 (53) 184-51-41 +32 (53) 184-51-41

Fax (fax): 011 55 02 29 011 55 02 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek
Products information Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek

BTW identificatienummer (tax): BE08651702880
Ondernemingsnummer: 5975158691
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek
(Get full report from official database of BE for Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek
Addition kinds of activities for Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek

348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
07629903. Wijngaard management en onderhoudsdiensten | Vineyard management and maintenance services
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment
61530000. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
70320302. Jachtkamp | Hunting camp

Werken bij Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek in sociale netwerken
Look for responds of Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek. Laat een reactie achter voor Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek. Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek. Leave a respond for Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek. Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek op de google maps. Adres en contacten Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek
Location of Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek on the google maps. Address and contacts of Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek

Andere gerelateerde bedrijven als come Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek: Britti & Zonen BVBA | Jetta-Drinks | VCR | Créa-Langues-Kreata | Sun City Travel BVBA

Other related companies as Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek: Britti & Zonen BVBA | Jetta-Drinks | VCR | Créa-Langues-Kreata | Sun City Travel BVBA

Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08651702880. Het bedrijf Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek bevindt zich op het adres: Michiel Jansplein 25,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, openstaande posities, locatie van Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek is a company, that was registered 1997 in Lommel region, Belgium. Full name of company is Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, company assigned to the tax number BE08651702880. The company Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek is located at the address: Michiel Jansplein 25,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek were not found.
The main activity of Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek is not available. You also can look at reviews of Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, open positions, location of Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advocatenassociatie De Roo- Neven & Verbeek, employees, financial statistics.