Britti & Zonen BVBA

Contactgegevens Britti & Zonen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Britti & Zonen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Britti & Zonen BVBA

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Carrettestraat 12-14,2170, België

Telefoon (phone): 03 645 21 54; 03 645 30 17 03 645 21 54; 03 645 30 17

Fax (fax): 03 644 02 35 03 644 02 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Britti & Zonen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Britti & Zonen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Britti & Zonen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Britti & Zonen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Britti & Zonen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Britti & Zonen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Britti & Zonen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Britti & Zonen BVBA
Products information Britti & Zonen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04179443359
Ondernemingsnummer: 8144134521
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Britti & Zonen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Britti & Zonen BVBA
(Get full report from official database of BE for Britti & Zonen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Britti & Zonen BVBA
Addition kinds of activities for Britti & Zonen BVBA

3764. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
51910102. Meststoffen en meststoffen | Fertilizer and fertilizer materials
97119902. Leger | Army

Werken bij Britti & Zonen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Britti & Zonen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Britti & Zonen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Britti & Zonen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnbediende (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

 • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

 • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

 • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

 • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

 • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • PHP Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

 • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

  Regio: Regio Verviers

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Britti & Zonen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Britti & Zonen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Britti & Zonen BVBA. Laat een reactie achter voor Britti & Zonen BVBA. Britti & Zonen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Britti & Zonen BVBA. Leave a respond for Britti & Zonen BVBA. Britti & Zonen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Britti & Zonen BVBA op de google maps. Adres en contacten Britti & Zonen BVBA
Location of Britti & Zonen BVBA on the google maps. Address and contacts of Britti & Zonen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Britti & Zonen BVBA Britti & Zonen BVBA: Verbiest Thibault | ADDRESS SYSTEMS NV | Bays Société Industrielle S.A. | JV CONSULTING bvba | La Production

Other related companies as Britti & Zonen BVBA: Verbiest Thibault | ADDRESS SYSTEMS NV | Bays Société Industrielle S.A. | JV CONSULTING bvba | La Production

Britti & Zonen BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is Britti & Zonen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179443359. Het bedrijf Britti & Zonen BVBA bevindt zich op het adres: Carrettestraat 12-14,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Britti & Zonen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Britti & Zonen BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Britti & Zonen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Britti & Zonen BVBA, openstaande posities, locatie van Britti & Zonen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Britti & Zonen BVBA is a company, that was registered 2003 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is Britti & Zonen BVBA, company assigned to the tax number BE04179443359. The company Britti & Zonen BVBA is located at the address: Carrettestraat 12-14,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Britti & Zonen BVBA were not found.
The main activity of Britti & Zonen BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Britti & Zonen BVBA is not available. You also can look at reviews of Britti & Zonen BVBA, open positions, location of Britti & Zonen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Britti & Zonen BVBA, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Britti & Zonen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Britti & Zonen BVBA, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Britti & Zonen BVBA, employees, financial statistics.