Optique des 2 Places

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Optique des 2 Places
Private companiesTransportation Equipment • Optique des 2 Places

Contactgegevens Optique des 2 Places: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Optique des 2 Places: address, phone, fax, email, website, opening hours

Optique des 2 Places

Regio (region): Verviers, België

Adres (address): Pont aux Lions 25,4800, België

Telefoon (phone): 087 33 45 03 087 33 45 03

Fax (fax): 087 33 45 03 087 33 45 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Optique des 2 Places: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Optique des 2 Places"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Optique des 2 Places"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Optique des 2 Places, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Optique des 2 Places. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Optique des 2 Places, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Optique des 2 Places. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Optique des 2 Places
Products information Optique des 2 Places

BTW identificatienummer (tax): BE08924163818
Ondernemingsnummer: 8743713378
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Optique des 2 Places zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Optique des 2 Places
(Get full report from official database of BE for Optique des 2 Places)

Aanvulling soorten activiteiten voor Optique des 2 Places
Addition kinds of activities for Optique des 2 Places

384202. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
566199. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
792203. Theatrale bedrijven | Theatrical companies
20350202. Vruchten, Brined | Fruits, brined
23950204. Borduurwerk, behalve schiffli machine | Embroidery products, except schiffli machine
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
51691101. Calciumchloride | Calcium chloride
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers

Werken bij Optique des 2 Places: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Optique des 2 Places: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Optique des 2 Places. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Optique des 2 Places. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van Optique des 2 Places in sociale netwerken
Look for responds of Optique des 2 Places in social networks

Lees alle opmerkingen voor Optique des 2 Places. Laat een reactie achter voor Optique des 2 Places. Optique des 2 Places bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Optique des 2 Places. Leave a respond for Optique des 2 Places. Optique des 2 Places on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Optique des 2 Places op de google maps. Adres en contacten Optique des 2 Places
Location of Optique des 2 Places on the google maps. Address and contacts of Optique des 2 Places

Andere gerelateerde bedrijven als come Optique des 2 Places Optique des 2 Places: Meubelen Proesmans BVBA | Van Den Kerchove & Zn BVBA | ROBLO SERVICES BVBA | Letter Styling BVBA | Flône Engineering S.P.R.L.

Other related companies as Optique des 2 Places: Meubelen Proesmans BVBA | Van Den Kerchove & Zn BVBA | ROBLO SERVICES BVBA | Letter Styling BVBA | Flône Engineering S.P.R.L.

Optique des 2 Places is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Verviers, België. De volledige naam van het bedrijf is Optique des 2 Places, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08924163818. Het bedrijf Optique des 2 Places bevindt zich op het adres: Pont aux Lions 25,4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Optique des 2 Places zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Optique des 2 Places is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Optique des 2 Places is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Optique des 2 Places, openstaande posities, locatie van Optique des 2 Places op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Optique des 2 Places is a company, that was registered 2000 in Verviers region, Belgium. Full name of company is Optique des 2 Places, company assigned to the tax number BE08924163818. The company Optique des 2 Places is located at the address: Pont aux Lions 25,4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Optique des 2 Places were not found.
The main activity of Optique des 2 Places is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Optique des 2 Places is not available. You also can look at reviews of Optique des 2 Places, open positions, location of Optique des 2 Places on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Optique des 2 Places, Verviers: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Optique des 2 Places, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Optique des 2 Places, Verviers: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Optique des 2 Places, employees, financial statistics.