Letter Styling BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Letter Styling BVBA
Private companiesTransportation Equipment • Letter Styling BVBA

Contactgegevens Letter Styling BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Letter Styling BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Letter Styling BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Burggravenlaan 273,9000, België

Telefoon (phone): 09 222 96 22 09 222 96 22

Fax (fax): 09 220 76 75 09 220 76 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Letter Styling BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Letter Styling BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Letter Styling BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Letter Styling BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Letter Styling BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Letter Styling BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Letter Styling BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Letter Styling BVBA
Products information Letter Styling BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09588562011
Ondernemingsnummer: 5043243408
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Letter Styling BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Letter Styling BVBA
(Get full report from official database of BE for Letter Styling BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Letter Styling BVBA
Addition kinds of activities for Letter Styling BVBA

2221. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
35310409. Afwerkers, beton en bitumineuze: aangedreven | Finishers, concrete and bituminous: powered
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop

Werken bij Letter Styling BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Letter Styling BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Letter Styling BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Letter Styling BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Letter Styling BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Letter Styling BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Letter Styling BVBA. Laat een reactie achter voor Letter Styling BVBA. Letter Styling BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Letter Styling BVBA. Leave a respond for Letter Styling BVBA. Letter Styling BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Letter Styling BVBA op de google maps. Adres en contacten Letter Styling BVBA
Location of Letter Styling BVBA on the google maps. Address and contacts of Letter Styling BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Letter Styling BVBA Letter Styling BVBA: Het Molenschip | Huis Paula | Estonian Air | DIMANET SPRL | Daniel Nathalie SPRL

Other related companies as Letter Styling BVBA: Het Molenschip | Huis Paula | Estonian Air | DIMANET SPRL | Daniel Nathalie SPRL

Letter Styling BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Letter Styling BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09588562011. Het bedrijf Letter Styling BVBA bevindt zich op het adres: Burggravenlaan 273,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 216,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Letter Styling BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Letter Styling BVBA is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Letter Styling BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Letter Styling BVBA, openstaande posities, locatie van Letter Styling BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Letter Styling BVBA is a company, that was registered 2016 in Gent region, Belgium. Full name of company is Letter Styling BVBA, company assigned to the tax number BE09588562011. The company Letter Styling BVBA is located at the address: Burggravenlaan 273,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 216,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Letter Styling BVBA were not found.
The main activity of Letter Styling BVBA is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Letter Styling BVBA is not available. You also can look at reviews of Letter Styling BVBA, open positions, location of Letter Styling BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Letter Styling BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Letter Styling BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Letter Styling BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Letter Styling BVBA, employees, financial statistics.