GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK

Contactgegevens GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK

Regio (region): Eeklo, België

Adres (address): Stationsstraat 18,9900, België

Telefoon (phone): 09 377 34 70 09 377 34 70

Fax (fax): +32 (57) 613-81-26 +32 (57) 613-81-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK
Products information GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK

BTW identificatienummer (tax): BE08051574707
Ondernemingsnummer: 3651275634
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK
(Get full report from official database of BE for GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK
Addition kinds of activities for GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
356400. Blowers en fans | Blowers and fans
381206. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics
36250204. Relais, elektrische stroom | Relays, electric power
39490512. Target shooting equipment | Target shooting equipment
87420407. Restaurant- en voedingsdiensten consultants | Restaurant and food services consultants

Werken bij GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK in sociale netwerken
Look for responds of GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK. Laat een reactie achter voor GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK. GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK. Leave a respond for GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK. GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK op de google maps. Adres en contacten GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK
Location of GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK on the google maps. Address and contacts of GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK

Andere gerelateerde bedrijven als come GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK: Coopman Bart | BVBA DEMUYS BVBA | Debry-Coverpaint SPRL | Anka | Hugo Ceusters N.V.

Other related companies as GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK: Coopman Bart | BVBA DEMUYS BVBA | Debry-Coverpaint SPRL | Anka | Hugo Ceusters N.V.

GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Eeklo, België. De volledige naam van het bedrijf is GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08051574707. Het bedrijf GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK bevindt zich op het adres: Stationsstraat 18,9900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 870,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, openstaande posities, locatie van GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK is a company, that was registered 2013 in Eeklo region, Belgium. Full name of company is GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, company assigned to the tax number BE08051574707. The company GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK is located at the address: Stationsstraat 18,9900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 870,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK were not found.
The main activity of GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK is not available. You also can look at reviews of GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, open positions, location of GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, Eeklo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, Eeklo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEHOORCENTRUM MATUSZCZAK, employees, financial statistics.