BVBA DEMUYS BVBA

Contactgegevens BVBA DEMUYS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA DEMUYS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA DEMUYS BVBA

Regio (region): Poperinge, België

Adres (address): Duinkerkestraat 143,8970, België

Telefoon (phone): 057 33 81 25 057 33 81 25

Fax (fax): +32 (71) 955-21-71 +32 (71) 955-21-71

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA DEMUYS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA DEMUYS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA DEMUYS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA DEMUYS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA DEMUYS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA DEMUYS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA DEMUYS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA DEMUYS BVBA
Products information BVBA DEMUYS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01873413085
Ondernemingsnummer: 4453826904
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BVBA DEMUYS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA DEMUYS BVBA
(Get full report from official database of BE for BVBA DEMUYS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA DEMUYS BVBA
Addition kinds of activities for BVBA DEMUYS BVBA

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
24110306. Fineerhout | Veneer logs
33220000. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
38450104. Cardiographs | Cardiographs
39319906. Stands, muziek | Stands, music
50130109. Automotive trim | Automotive trim
73840203. Home films, ontwikkeling en verwerking | Home movies, developing and processing

Werken bij BVBA DEMUYS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA DEMUYS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA DEMUYS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA DEMUYS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van BVBA DEMUYS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BVBA DEMUYS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA DEMUYS BVBA. Laat een reactie achter voor BVBA DEMUYS BVBA. BVBA DEMUYS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA DEMUYS BVBA. Leave a respond for BVBA DEMUYS BVBA. BVBA DEMUYS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA DEMUYS BVBA op de google maps. Adres en contacten BVBA DEMUYS BVBA
Location of BVBA DEMUYS BVBA on the google maps. Address and contacts of BVBA DEMUYS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA DEMUYS BVBA BVBA DEMUYS BVBA: Veribo Construct | RASSART | WTV | Advanco | BVBA Verschelde Zonen

Other related companies as BVBA DEMUYS BVBA: Veribo Construct | RASSART | WTV | Advanco | BVBA Verschelde Zonen

BVBA DEMUYS BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Poperinge, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA DEMUYS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01873413085. Het bedrijf BVBA DEMUYS BVBA bevindt zich op het adres: Duinkerkestraat 143,8970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BVBA DEMUYS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA DEMUYS BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA DEMUYS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA DEMUYS BVBA, openstaande posities, locatie van BVBA DEMUYS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

BVBA DEMUYS BVBA is a company, that was registered 2017 in Poperinge region, Belgium. Full name of company is BVBA DEMUYS BVBA, company assigned to the tax number BE01873413085. The company BVBA DEMUYS BVBA is located at the address: Duinkerkestraat 143,8970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BVBA DEMUYS BVBA were not found.
The main activity of BVBA DEMUYS BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA DEMUYS BVBA is not available. You also can look at reviews of BVBA DEMUYS BVBA, open positions, location of BVBA DEMUYS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA DEMUYS BVBA, Poperinge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA DEMUYS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA DEMUYS BVBA, Poperinge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA DEMUYS BVBA, employees, financial statistics.