BVBA Verschelde Zonen

Contactgegevens BVBA Verschelde Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA Verschelde Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA Verschelde Zonen

Regio (region): Brussel Eur 1082 - BELGIUM, België

Adres (address): Koning Albertlaan 31, België

Telefoon (phone): +32 2 465 51 71 +32 2 465 51 71

Fax (fax): +32 2 465 55 20 +32 2 465 55 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA Verschelde Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA Verschelde Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA Verschelde Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA Verschelde Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA Verschelde Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA Verschelde Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA Verschelde Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA Verschelde Zonen
Products information BVBA Verschelde Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE07127624511
Ondernemingsnummer: 8488555908
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BVBA Verschelde Zonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA Verschelde Zonen
(Get full report from official database of BE for BVBA Verschelde Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA Verschelde Zonen
Addition kinds of activities for BVBA Verschelde Zonen

238601. Leren en schapenbeklede mantels en hoeden | Leather and sheep-lined coats and hats
10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
24419901. Carrier bakken, hout | Carrier trays, wood
28650312. difenylaminen | Diphenylamines
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies

Werken bij BVBA Verschelde Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA Verschelde Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA Verschelde Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA Verschelde Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van BVBA Verschelde Zonen in sociale netwerken
Look for responds of BVBA Verschelde Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA Verschelde Zonen. Laat een reactie achter voor BVBA Verschelde Zonen. BVBA Verschelde Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA Verschelde Zonen. Leave a respond for BVBA Verschelde Zonen. BVBA Verschelde Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA Verschelde Zonen op de google maps. Adres en contacten BVBA Verschelde Zonen
Location of BVBA Verschelde Zonen on the google maps. Address and contacts of BVBA Verschelde Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA Verschelde Zonen BVBA Verschelde Zonen: No Limits | U-Tek BVBA | Alain Liebaert | Tolemail | Vanbellinghen, Kristof

Other related companies as BVBA Verschelde Zonen: No Limits | U-Tek BVBA | Alain Liebaert | Tolemail | Vanbellinghen, Kristof

BVBA Verschelde Zonen is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel Eur 1082 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA Verschelde Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127624511. Het bedrijf BVBA Verschelde Zonen bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 31. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BVBA Verschelde Zonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA Verschelde Zonen is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA Verschelde Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA Verschelde Zonen, openstaande posities, locatie van BVBA Verschelde Zonen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA Verschelde Zonen is a company, that was registered 2008 in Brussel Eur 1082 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is BVBA Verschelde Zonen, company assigned to the tax number BE07127624511. The company BVBA Verschelde Zonen is located at the address: Koning Albertlaan 31. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BVBA Verschelde Zonen were not found.
The main activity of BVBA Verschelde Zonen is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA Verschelde Zonen is not available. You also can look at reviews of BVBA Verschelde Zonen, open positions, location of BVBA Verschelde Zonen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA Verschelde Zonen, Brussel Eur 1082 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA Verschelde Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA Verschelde Zonen, Brussel Eur 1082 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA Verschelde Zonen, employees, financial statistics.