Alpha Dog Training Center VZW

Contactgegevens Alpha Dog Training Center VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha Dog Training Center VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha Dog Training Center VZW

Regio (region): Bertem (Leefdaal), België

Adres (address): Everbergsesteenweg 25A,3061, België

Telefoon (phone): 016 44 73 40 016 44 73 40

Fax (fax): 016 44 73 40 016 44 73 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha Dog Training Center VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha Dog Training Center VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha Dog Training Center VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha Dog Training Center VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha Dog Training Center VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha Dog Training Center VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha Dog Training Center VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha Dog Training Center VZW
Products information Alpha Dog Training Center VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07474243164
Ondernemingsnummer: 7075164794
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alpha Dog Training Center VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha Dog Training Center VZW
(Get full report from official database of BE for Alpha Dog Training Center VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha Dog Training Center VZW
Addition kinds of activities for Alpha Dog Training Center VZW

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
515906. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
34699914. Rigidizing metal | Rigidizing metal
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
50870602. Cemetary leveringen en uitrusting | Cemetary supplies and equipment
73899910. Divers, commercieel | Divers, commercial

Werken bij Alpha Dog Training Center VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha Dog Training Center VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha Dog Training Center VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha Dog Training Center VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Alpha Dog Training Center VZW in sociale netwerken
Look for responds of Alpha Dog Training Center VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha Dog Training Center VZW. Laat een reactie achter voor Alpha Dog Training Center VZW. Alpha Dog Training Center VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha Dog Training Center VZW. Leave a respond for Alpha Dog Training Center VZW. Alpha Dog Training Center VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha Dog Training Center VZW op de google maps. Adres en contacten Alpha Dog Training Center VZW
Location of Alpha Dog Training Center VZW on the google maps. Address and contacts of Alpha Dog Training Center VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha Dog Training Center VZW Alpha Dog Training Center VZW: ALG OND MERTENS L & CO NV | Trox Belgium SA | Borvi | Witte Hoeve (De) | WQXS Network

Other related companies as Alpha Dog Training Center VZW: ALG OND MERTENS L & CO NV | Trox Belgium SA | Borvi | Witte Hoeve (De) | WQXS Network

Alpha Dog Training Center VZW is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bertem (Leefdaal), België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha Dog Training Center VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07474243164. Het bedrijf Alpha Dog Training Center VZW bevindt zich op het adres: Everbergsesteenweg 25A,3061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alpha Dog Training Center VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpha Dog Training Center VZW is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha Dog Training Center VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha Dog Training Center VZW, openstaande posities, locatie van Alpha Dog Training Center VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha Dog Training Center VZW is a company, that was registered 1993 in Bertem (Leefdaal) region, Belgium. Full name of company is Alpha Dog Training Center VZW, company assigned to the tax number BE07474243164. The company Alpha Dog Training Center VZW is located at the address: Everbergsesteenweg 25A,3061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alpha Dog Training Center VZW were not found.
The main activity of Alpha Dog Training Center VZW is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha Dog Training Center VZW is not available. You also can look at reviews of Alpha Dog Training Center VZW, open positions, location of Alpha Dog Training Center VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha Dog Training Center VZW, Bertem (Leefdaal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha Dog Training Center VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha Dog Training Center VZW, Bertem (Leefdaal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha Dog Training Center VZW, employees, financial statistics.