Elektro Star Selexion BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Elektro Star Selexion BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Elektro Star Selexion BVBA

Contactgegevens Elektro Star Selexion BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elektro Star Selexion BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elektro Star Selexion BVBA

Regio (region): Middelkerke, België

Adres (address): Papaverstraat 6,8430, België

Telefoon (phone): 059 30 54 56 059 30 54 56

Fax (fax): 059 30 45 03 059 30 45 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elektro Star Selexion BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elektro Star Selexion BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elektro Star Selexion BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elektro Star Selexion BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elektro Star Selexion BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elektro Star Selexion BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elektro Star Selexion BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elektro Star Selexion BVBA
Products information Elektro Star Selexion BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06430541992
Ondernemingsnummer: 4598846435
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Elektro Star Selexion BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elektro Star Selexion BVBA
(Get full report from official database of BE for Elektro Star Selexion BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elektro Star Selexion BVBA
Addition kinds of activities for Elektro Star Selexion BVBA

3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
209906. Suiker | Sugar
17999939. Airwave afscherming installatie voor computerzalen, enz. | Airwave shielding installation for computer rooms, etc.
30699921. Type, rubber | Type, rubber
31510000. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
35110101. Gas turbine generator set units, compleet | Gas turbine generator set units, complete
35230112. Pinda combineert, graafmachines, verpakkers en threshers | Peanut combines, diggers, packers, and threshers
35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
36480201. spotlights | Spotlights
59610100. Eten, postorder | Food, mail order

Werken bij Elektro Star Selexion BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elektro Star Selexion BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elektro Star Selexion BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elektro Star Selexion BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van Elektro Star Selexion BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Elektro Star Selexion BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elektro Star Selexion BVBA. Laat een reactie achter voor Elektro Star Selexion BVBA. Elektro Star Selexion BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elektro Star Selexion BVBA. Leave a respond for Elektro Star Selexion BVBA. Elektro Star Selexion BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elektro Star Selexion BVBA op de google maps. Adres en contacten Elektro Star Selexion BVBA
Location of Elektro Star Selexion BVBA on the google maps. Address and contacts of Elektro Star Selexion BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Elektro Star Selexion BVBA Elektro Star Selexion BVBA: Jean Pierre SPRL | Dombrecht A | Gourmet Seafood-DB Vis BVBA | Belgian Affairs BVBA | Olivier Servais

Other related companies as Elektro Star Selexion BVBA: Jean Pierre SPRL | Dombrecht A | Gourmet Seafood-DB Vis BVBA | Belgian Affairs BVBA | Olivier Servais

Elektro Star Selexion BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Middelkerke, België. De volledige naam van het bedrijf is Elektro Star Selexion BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06430541992. Het bedrijf Elektro Star Selexion BVBA bevindt zich op het adres: Papaverstraat 6,8430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Elektro Star Selexion BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elektro Star Selexion BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elektro Star Selexion BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elektro Star Selexion BVBA, openstaande posities, locatie van Elektro Star Selexion BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elektro Star Selexion BVBA is a company, that was registered 2010 in Middelkerke region, Belgium. Full name of company is Elektro Star Selexion BVBA, company assigned to the tax number BE06430541992. The company Elektro Star Selexion BVBA is located at the address: Papaverstraat 6,8430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Elektro Star Selexion BVBA were not found.
The main activity of Elektro Star Selexion BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Elektro Star Selexion BVBA is not available. You also can look at reviews of Elektro Star Selexion BVBA, open positions, location of Elektro Star Selexion BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elektro Star Selexion BVBA, Middelkerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elektro Star Selexion BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elektro Star Selexion BVBA, Middelkerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elektro Star Selexion BVBA, employees, financial statistics.