Jean Pierre SPRL

Contactgegevens Jean Pierre SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jean Pierre SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jean Pierre SPRL

Regio (region): Rixensart, België

Adres (address): Rue Aviateur Huens 49 Bus 2,1330, België

Telefoon (phone): 02 653 40 70 02 653 40 70

Fax (fax): 02 653 48 96 02 653 48 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jean Pierre SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jean Pierre SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jean Pierre SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jean Pierre SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jean Pierre SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jean Pierre SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jean Pierre SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jean Pierre SPRL
Products information Jean Pierre SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07200134277
Ondernemingsnummer: 3999542236
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jean Pierre SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jean Pierre SPRL
(Get full report from official database of BE for Jean Pierre SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jean Pierre SPRL
Addition kinds of activities for Jean Pierre SPRL

231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
28699920. Glycerine | Glycerin
50990502. Phonograph records | Phonograph records
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec

Werken bij Jean Pierre SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jean Pierre SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jean Pierre SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jean Pierre SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Jean Pierre SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Jean Pierre SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jean Pierre SPRL. Laat een reactie achter voor Jean Pierre SPRL. Jean Pierre SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jean Pierre SPRL. Leave a respond for Jean Pierre SPRL. Jean Pierre SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jean Pierre SPRL op de google maps. Adres en contacten Jean Pierre SPRL
Location of Jean Pierre SPRL on the google maps. Address and contacts of Jean Pierre SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Jean Pierre SPRL Jean Pierre SPRL: A.M.E. Security BVBA | Turbo's Hoet Truckcenter NV | Van Daele E | Groupage Jeunesse | Dalemans Exclusief BVBA

Other related companies as Jean Pierre SPRL: A.M.E. Security BVBA | Turbo's Hoet Truckcenter NV | Van Daele E | Groupage Jeunesse | Dalemans Exclusief BVBA

Jean Pierre SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Rixensart, België. De volledige naam van het bedrijf is Jean Pierre SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07200134277. Het bedrijf Jean Pierre SPRL bevindt zich op het adres: Rue Aviateur Huens 49 Bus 2,1330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 558,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jean Pierre SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jean Pierre SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jean Pierre SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jean Pierre SPRL, openstaande posities, locatie van Jean Pierre SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jean Pierre SPRL is a company, that was registered 1993 in Rixensart region, Belgium. Full name of company is Jean Pierre SPRL, company assigned to the tax number BE07200134277. The company Jean Pierre SPRL is located at the address: Rue Aviateur Huens 49 Bus 2,1330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 558,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jean Pierre SPRL were not found.
The main activity of Jean Pierre SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jean Pierre SPRL is not available. You also can look at reviews of Jean Pierre SPRL, open positions, location of Jean Pierre SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jean Pierre SPRL, Rixensart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jean Pierre SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jean Pierre SPRL, Rixensart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jean Pierre SPRL, employees, financial statistics.