DILIS TV-HIFI BVBA

Contactgegevens DILIS TV-HIFI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DILIS TV-HIFI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DILIS TV-HIFI BVBA

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Edegemsestraat 112-114,2640, België

Telefoon (phone): 03 449 99 02 03 449 99 02

Fax (fax): 03 440 61 46 03 440 61 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DILIS TV-HIFI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DILIS TV-HIFI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DILIS TV-HIFI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DILIS TV-HIFI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DILIS TV-HIFI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DILIS TV-HIFI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DILIS TV-HIFI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DILIS TV-HIFI BVBA
Products information DILIS TV-HIFI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04470855712
Ondernemingsnummer: 9943969726
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DILIS TV-HIFI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DILIS TV-HIFI BVBA
(Get full report from official database of BE for DILIS TV-HIFI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DILIS TV-HIFI BVBA
Addition kinds of activities for DILIS TV-HIFI BVBA

821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
23210000. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
34310000. Metaal sanitair | Metal sanitary ware

Werken bij DILIS TV-HIFI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DILIS TV-HIFI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DILIS TV-HIFI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DILIS TV-HIFI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van DILIS TV-HIFI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DILIS TV-HIFI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DILIS TV-HIFI BVBA. Laat een reactie achter voor DILIS TV-HIFI BVBA. DILIS TV-HIFI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DILIS TV-HIFI BVBA. Leave a respond for DILIS TV-HIFI BVBA. DILIS TV-HIFI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DILIS TV-HIFI BVBA op de google maps. Adres en contacten DILIS TV-HIFI BVBA
Location of DILIS TV-HIFI BVBA on the google maps. Address and contacts of DILIS TV-HIFI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DILIS TV-HIFI BVBA DILIS TV-HIFI BVBA: Bureau Gamma SA | AP&P | DR HANS RIGAUTS BVBA | LIEGEOIS,GERARD | REGIRA BVBA

Other related companies as DILIS TV-HIFI BVBA: Bureau Gamma SA | AP&P | DR HANS RIGAUTS BVBA | LIEGEOIS,GERARD | REGIRA BVBA

DILIS TV-HIFI BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is DILIS TV-HIFI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04470855712. Het bedrijf DILIS TV-HIFI BVBA bevindt zich op het adres: Edegemsestraat 112-114,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DILIS TV-HIFI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DILIS TV-HIFI BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DILIS TV-HIFI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DILIS TV-HIFI BVBA, openstaande posities, locatie van DILIS TV-HIFI BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DILIS TV-HIFI BVBA is a company, that was registered 2009 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is DILIS TV-HIFI BVBA, company assigned to the tax number BE04470855712. The company DILIS TV-HIFI BVBA is located at the address: Edegemsestraat 112-114,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DILIS TV-HIFI BVBA were not found.
The main activity of DILIS TV-HIFI BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DILIS TV-HIFI BVBA is not available. You also can look at reviews of DILIS TV-HIFI BVBA, open positions, location of DILIS TV-HIFI BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DILIS TV-HIFI BVBA, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DILIS TV-HIFI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DILIS TV-HIFI BVBA, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DILIS TV-HIFI BVBA, employees, financial statistics.