DR HANS RIGAUTS BVBA

Contactgegevens DR HANS RIGAUTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DR HANS RIGAUTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DR HANS RIGAUTS BVBA

Regio (region): BRUGGE - BE, België

Adres (address): Wiedauwbos 68, België

Telefoon (phone): 003250351022 003250351022

Fax (fax): 003250375929 003250375929

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DR HANS RIGAUTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DR HANS RIGAUTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DR HANS RIGAUTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DR HANS RIGAUTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DR HANS RIGAUTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DR HANS RIGAUTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DR HANS RIGAUTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DR HANS RIGAUTS BVBA
Products information DR HANS RIGAUTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02935241699
Ondernemingsnummer: 1307891845
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DR HANS RIGAUTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DR HANS RIGAUTS BVBA
(Get full report from official database of BE for DR HANS RIGAUTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DR HANS RIGAUTS BVBA
Addition kinds of activities for DR HANS RIGAUTS BVBA

2875. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
3492. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
28340605. zetpillen | Suppositories
36259918. Vrachtwagens, industriële batterij | Truck controls, industrial battery
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor
37310207. Transportschepen, troep: bouw en reparatie | Transport vessels, troop: building and repairing
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
73760000. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
82119904. Kindergarten | Kindergarten

Werken bij DR HANS RIGAUTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DR HANS RIGAUTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DR HANS RIGAUTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DR HANS RIGAUTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van DR HANS RIGAUTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DR HANS RIGAUTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DR HANS RIGAUTS BVBA. Laat een reactie achter voor DR HANS RIGAUTS BVBA. DR HANS RIGAUTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DR HANS RIGAUTS BVBA. Leave a respond for DR HANS RIGAUTS BVBA. DR HANS RIGAUTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DR HANS RIGAUTS BVBA op de google maps. Adres en contacten DR HANS RIGAUTS BVBA
Location of DR HANS RIGAUTS BVBA on the google maps. Address and contacts of DR HANS RIGAUTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DR HANS RIGAUTS BVBA DR HANS RIGAUTS BVBA: ALDENT BVBA | Inst Provincial d'Enseignement Agronomique de la Reid | Century 21 D.C.W. | Gemoco NV | DE BUCK AUTOCARS

Other related companies as DR HANS RIGAUTS BVBA: ALDENT BVBA | Inst Provincial d'Enseignement Agronomique de la Reid | Century 21 D.C.W. | Gemoco NV | DE BUCK AUTOCARS

DR HANS RIGAUTS BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio BRUGGE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DR HANS RIGAUTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02935241699. Het bedrijf DR HANS RIGAUTS BVBA bevindt zich op het adres: Wiedauwbos 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DR HANS RIGAUTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DR HANS RIGAUTS BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DR HANS RIGAUTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DR HANS RIGAUTS BVBA, openstaande posities, locatie van DR HANS RIGAUTS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DR HANS RIGAUTS BVBA is a company, that was registered 2005 in BRUGGE - BE region, Belgium. Full name of company is DR HANS RIGAUTS BVBA, company assigned to the tax number BE02935241699. The company DR HANS RIGAUTS BVBA is located at the address: Wiedauwbos 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DR HANS RIGAUTS BVBA were not found.
The main activity of DR HANS RIGAUTS BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DR HANS RIGAUTS BVBA is not available. You also can look at reviews of DR HANS RIGAUTS BVBA, open positions, location of DR HANS RIGAUTS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DR HANS RIGAUTS BVBA, BRUGGE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DR HANS RIGAUTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DR HANS RIGAUTS BVBA, BRUGGE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DR HANS RIGAUTS BVBA, employees, financial statistics.