APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW
Private companiesEating and Drinking Places • APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW

Contactgegevens APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Italiëlei 2,2000, België

Telefoon (phone): 03 205 23 22 03 205 23 22

Fax (fax): 03 205 23 27 03 205 23 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW
Products information APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05266540527
Ondernemingsnummer: 6706573486
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW
(Get full report from official database of BE for APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW
Addition kinds of activities for APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW

20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
33519901. Bars en staafvormen, koper en koperlegering | Bars and bar shapes, copper and copper alloy
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical
35310704. Mixers, nec: erts, gips, slakken, zand, mortel, enz. | Mixers, nec: ore, plaster, slag, sand, mortar, etc.
51549901. Veiling vee | Auctioning livestock
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

Zoek naar antwoorden van APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW in sociale netwerken
Look for responds of APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW. Laat een reactie achter voor APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW. APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW. Leave a respond for APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW. APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW op de google maps. Adres en contacten APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW
Location of APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW on the google maps. Address and contacts of APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW: Mariasteen VZW | Dienst Thuisverpleging Vanvlijmen BVBA | Alphatronics N.V. | Interior nv | Veranco nv

Other related companies as APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW: Mariasteen VZW | Dienst Thuisverpleging Vanvlijmen BVBA | Alphatronics N.V. | Interior nv | Veranco nv

APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266540527. Het bedrijf APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW bevindt zich op het adres: Italiëlei 2,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, openstaande posities, locatie van APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, company assigned to the tax number BE05266540527. The company APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW is located at the address: Italiëlei 2,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW were not found.
The main activity of APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW is not available. You also can look at reviews of APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, open positions, location of APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW, employees, financial statistics.