Alphatronics N.V.

Contactgegevens Alphatronics N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alphatronics N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alphatronics N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Brandstraat 8a, B-9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): (09) 2535449 (09) 2535449

Fax (fax): (09) 2535368 (09) 2535368

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alphatronics N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alphatronics N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alphatronics N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alphatronics N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alphatronics N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alphatronics N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alphatronics N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alphatronics N.V.
Products information Alphatronics N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08652801513
Ondernemingsnummer: 9179870605
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alphatronics N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alphatronics N.V.
(Get full report from official database of BE for Alphatronics N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alphatronics N.V.
Addition kinds of activities for Alphatronics N.V.

17310102. Computer power conditioning | Computer power conditioning
17819900. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
20660000. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
32720311. Palen en posten, beton | Poles and posts, concrete
32910303. Grit, staal | Grit, steel
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
79290102. Klassieke muziekgroepen of artiesten | Classical music groups or artists
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple

Werken bij Alphatronics N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alphatronics N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alphatronics N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alphatronics N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

Zoek naar antwoorden van Alphatronics N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Alphatronics N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alphatronics N.V.. Laat een reactie achter voor Alphatronics N.V.. Alphatronics N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alphatronics N.V.. Leave a respond for Alphatronics N.V.. Alphatronics N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alphatronics N.V. op de google maps. Adres en contacten Alphatronics N.V.
Location of Alphatronics N.V. on the google maps. Address and contacts of Alphatronics N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Alphatronics N.V. Alphatronics N.V.: Dominique | M.C.M. SPRL | Aralco N.V. | Soliver Waregem N.V. | Flexfone

Other related companies as Alphatronics N.V.: Dominique | M.C.M. SPRL | Aralco N.V. | Soliver Waregem N.V. | Flexfone

Alphatronics N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Alphatronics N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08652801513. Het bedrijf Alphatronics N.V. bevindt zich op het adres: Brandstraat 8a, B-9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alphatronics N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alphatronics N.V. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alphatronics N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alphatronics N.V., openstaande posities, locatie van Alphatronics N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alphatronics N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Alphatronics N.V., company assigned to the tax number BE08652801513. The company Alphatronics N.V. is located at the address: Brandstraat 8a, B-9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alphatronics N.V. were not found.
The main activity of Alphatronics N.V. is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alphatronics N.V. is not available. You also can look at reviews of Alphatronics N.V., open positions, location of Alphatronics N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alphatronics N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alphatronics N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alphatronics N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alphatronics N.V., employees, financial statistics.