ACTION SHOP TELECOM HALLE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ACTION SHOP TELECOM HALLE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ACTION SHOP TELECOM HALLE

Contactgegevens ACTION SHOP TELECOM HALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION SHOP TELECOM HALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION SHOP TELECOM HALLE

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 66,1500, België

Telefoon (phone): 02 363 87 82 02 363 87 82

Fax (fax): 02 361 01 52 02 361 01 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION SHOP TELECOM HALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION SHOP TELECOM HALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION SHOP TELECOM HALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION SHOP TELECOM HALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION SHOP TELECOM HALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION SHOP TELECOM HALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION SHOP TELECOM HALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION SHOP TELECOM HALLE
Products information ACTION SHOP TELECOM HALLE

BTW identificatienummer (tax): BE06247894287
Ondernemingsnummer: 5065490722
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACTION SHOP TELECOM HALLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION SHOP TELECOM HALLE
(Get full report from official database of BE for ACTION SHOP TELECOM HALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION SHOP TELECOM HALLE
Addition kinds of activities for ACTION SHOP TELECOM HALLE

2021. Creamery boter | Creamery butter
325100. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
48419900. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec

Werken bij ACTION SHOP TELECOM HALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION SHOP TELECOM HALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION SHOP TELECOM HALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION SHOP TELECOM HALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van ACTION SHOP TELECOM HALLE in sociale netwerken
Look for responds of ACTION SHOP TELECOM HALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION SHOP TELECOM HALLE. Laat een reactie achter voor ACTION SHOP TELECOM HALLE. ACTION SHOP TELECOM HALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION SHOP TELECOM HALLE. Leave a respond for ACTION SHOP TELECOM HALLE. ACTION SHOP TELECOM HALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION SHOP TELECOM HALLE op de google maps. Adres en contacten ACTION SHOP TELECOM HALLE
Location of ACTION SHOP TELECOM HALLE on the google maps. Address and contacts of ACTION SHOP TELECOM HALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION SHOP TELECOM HALLE ACTION SHOP TELECOM HALLE: Ceyssens Gebr NV | De Decker-Van Riet BVBA | Vandael Tapijt | Apemh - Euroformat | BCL Consult sprl

Other related companies as ACTION SHOP TELECOM HALLE: Ceyssens Gebr NV | De Decker-Van Riet BVBA | Vandael Tapijt | Apemh - Euroformat | BCL Consult sprl

ACTION SHOP TELECOM HALLE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION SHOP TELECOM HALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06247894287. Het bedrijf ACTION SHOP TELECOM HALLE bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 66,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACTION SHOP TELECOM HALLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION SHOP TELECOM HALLE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION SHOP TELECOM HALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION SHOP TELECOM HALLE, openstaande posities, locatie van ACTION SHOP TELECOM HALLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION SHOP TELECOM HALLE is a company, that was registered 1999 in Halle region, Belgium. Full name of company is ACTION SHOP TELECOM HALLE, company assigned to the tax number BE06247894287. The company ACTION SHOP TELECOM HALLE is located at the address: Ninoofsesteenweg 66,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACTION SHOP TELECOM HALLE were not found.
The main activity of ACTION SHOP TELECOM HALLE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION SHOP TELECOM HALLE is not available. You also can look at reviews of ACTION SHOP TELECOM HALLE, open positions, location of ACTION SHOP TELECOM HALLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION SHOP TELECOM HALLE, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION SHOP TELECOM HALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION SHOP TELECOM HALLE, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION SHOP TELECOM HALLE, employees, financial statistics.