Boyen Koeltechniek BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Boyen Koeltechniek BVBA
Private companiesBusiness Services • Boyen Koeltechniek BVBA

Contactgegevens Boyen Koeltechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boyen Koeltechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boyen Koeltechniek BVBA

Regio (region): Zoutleeuw, België

Adres (address): Durasweg 21C,3440, België

Telefoon (phone): 011 78 09 82; 0476 68 67 04 011 78 09 82; 0476 68 67 04

Fax (fax): 011 58 47 60 011 58 47 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boyen Koeltechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boyen Koeltechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boyen Koeltechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boyen Koeltechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boyen Koeltechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boyen Koeltechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boyen Koeltechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boyen Koeltechniek BVBA
Products information Boyen Koeltechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08574523925
Ondernemingsnummer: 8094146728
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Boyen Koeltechniek BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boyen Koeltechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for Boyen Koeltechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boyen Koeltechniek BVBA
Addition kinds of activities for Boyen Koeltechniek BVBA

22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
35429908. headers | Headers
38270100. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
41110102. Commuter bus operatie | Commuter bus operation
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij Boyen Koeltechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boyen Koeltechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boyen Koeltechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boyen Koeltechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Boyen Koeltechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Boyen Koeltechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boyen Koeltechniek BVBA. Laat een reactie achter voor Boyen Koeltechniek BVBA. Boyen Koeltechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boyen Koeltechniek BVBA. Leave a respond for Boyen Koeltechniek BVBA. Boyen Koeltechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boyen Koeltechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten Boyen Koeltechniek BVBA
Location of Boyen Koeltechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of Boyen Koeltechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boyen Koeltechniek BVBA Boyen Koeltechniek BVBA: Lagrou & Zn BVBA | Share BVBA | Max & Lola SPRL | Quirynen.net | aflexa asbl

Other related companies as Boyen Koeltechniek BVBA: Lagrou & Zn BVBA | Share BVBA | Max & Lola SPRL | Quirynen.net | aflexa asbl

Boyen Koeltechniek BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Zoutleeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Boyen Koeltechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08574523925. Het bedrijf Boyen Koeltechniek BVBA bevindt zich op het adres: Durasweg 21C,3440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Boyen Koeltechniek BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boyen Koeltechniek BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boyen Koeltechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boyen Koeltechniek BVBA, openstaande posities, locatie van Boyen Koeltechniek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boyen Koeltechniek BVBA is a company, that was registered 1986 in Zoutleeuw region, Belgium. Full name of company is Boyen Koeltechniek BVBA, company assigned to the tax number BE08574523925. The company Boyen Koeltechniek BVBA is located at the address: Durasweg 21C,3440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Boyen Koeltechniek BVBA were not found.
The main activity of Boyen Koeltechniek BVBA is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Boyen Koeltechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of Boyen Koeltechniek BVBA, open positions, location of Boyen Koeltechniek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boyen Koeltechniek BVBA, Zoutleeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boyen Koeltechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boyen Koeltechniek BVBA, Zoutleeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boyen Koeltechniek BVBA, employees, financial statistics.