Gotha Food Service NV

Contactgegevens Gotha Food Service NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gotha Food Service NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gotha Food Service NV

Regio (region): Melle, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 146,9090, België

Telefoon (phone): 09 231 61 72 09 231 61 72

Fax (fax): +32 (9) 831-85-22 +32 (9) 831-85-22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gotha Food Service NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gotha Food Service NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gotha Food Service NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gotha Food Service NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gotha Food Service NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gotha Food Service NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gotha Food Service NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gotha Food Service NV
Products information Gotha Food Service NV

BTW identificatienummer (tax): BE07248474121
Ondernemingsnummer: 1006866455
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Gotha Food Service NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gotha Food Service NV
(Get full report from official database of BE for Gotha Food Service NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gotha Food Service NV
Addition kinds of activities for Gotha Food Service NV

299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
10410203. Goudherstel uit afscheidingen | Gold recovery from tailings
22599902. Omzetters, breien goederen | Convertors, knit goods
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
34430402. Auto's, voor warm metaal | Cars, for hot metal

Werken bij Gotha Food Service NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gotha Food Service NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gotha Food Service NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gotha Food Service NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van Gotha Food Service NV in sociale netwerken
Look for responds of Gotha Food Service NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gotha Food Service NV. Laat een reactie achter voor Gotha Food Service NV. Gotha Food Service NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gotha Food Service NV. Leave a respond for Gotha Food Service NV. Gotha Food Service NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gotha Food Service NV op de google maps. Adres en contacten Gotha Food Service NV
Location of Gotha Food Service NV on the google maps. Address and contacts of Gotha Food Service NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Gotha Food Service NV Gotha Food Service NV: Westinox International | Van Kuyk Louis NV | Eggermont G. B.V.B.A. | AGEMETAL | Bjorn De Vriese

Other related companies as Gotha Food Service NV: Westinox International | Van Kuyk Louis NV | Eggermont G. B.V.B.A. | AGEMETAL | Bjorn De Vriese

Gotha Food Service NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Melle, België. De volledige naam van het bedrijf is Gotha Food Service NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07248474121. Het bedrijf Gotha Food Service NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 146,9090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Gotha Food Service NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gotha Food Service NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gotha Food Service NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gotha Food Service NV, openstaande posities, locatie van Gotha Food Service NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gotha Food Service NV is a company, that was registered 2017 in Melle region, Belgium. Full name of company is Gotha Food Service NV, company assigned to the tax number BE07248474121. The company Gotha Food Service NV is located at the address: Brusselsesteenweg 146,9090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Gotha Food Service NV were not found.
The main activity of Gotha Food Service NV is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gotha Food Service NV is not available. You also can look at reviews of Gotha Food Service NV, open positions, location of Gotha Food Service NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gotha Food Service NV, Melle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gotha Food Service NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gotha Food Service NV, Melle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gotha Food Service NV, employees, financial statistics.