ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA
Private companiesForestry • ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA

Contactgegevens ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA

Regio (region): Nevele (Vosselare), België

Adres (address): Hoogstraat 3,9850, België

Telefoon (phone): 09 371 71 37 09 371 71 37

Fax (fax): 09 371 44 90 09 371 44 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA
Products information ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05400848388
Ondernemingsnummer: 9232604980
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA
(Get full report from official database of BE for ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA
Addition kinds of activities for ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA

28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
37110107. Patrolwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Patrol wagons (motor vehicles), assembly of
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA. Laat een reactie achter voor ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA. ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA. Leave a respond for ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA. ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA op de google maps. Adres en contacten ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA
Location of ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA on the google maps. Address and contacts of ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA: A.L.O. Passe Partout BVBA | Durnam BVBA | Delacourt Details sprl | M. G. ELEPHANT SCRL | Nv De Brug

Other related companies as ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA: A.L.O. Passe Partout BVBA | Durnam BVBA | Delacourt Details sprl | M. G. ELEPHANT SCRL | Nv De Brug

ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Nevele (Vosselare), België. De volledige naam van het bedrijf is ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05400848388. Het bedrijf ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA bevindt zich op het adres: Hoogstraat 3,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, openstaande posities, locatie van ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA is a company, that was registered 2005 in Nevele (Vosselare) region, Belgium. Full name of company is ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, company assigned to the tax number BE05400848388. The company ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA is located at the address: Hoogstraat 3,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA were not found.
The main activity of ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA is not available. You also can look at reviews of ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, open positions, location of ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, Nevele (Vosselare): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, Nevele (Vosselare): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONDERBEKE-NEIRYNCK BVBA, employees, financial statistics.