M. G. ELEPHANT SCRL

Particuliere bedrijvenBosbouw • M. G. ELEPHANT SCRL
Private companiesForestry • M. G. ELEPHANT SCRL

Contactgegevens M. G. ELEPHANT SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. G. ELEPHANT SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. G. ELEPHANT SCRL

Regio (region): Francorchamps - Belgium - 4970 - BE, België

Adres (address): 198/A Route de Sart, België

Telefoon (phone): +32 87 27 51 45 +32 87 27 51 45

Fax (fax): +32 87 27 57 75 +32 87 27 57 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. G. ELEPHANT SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. G. ELEPHANT SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. G. ELEPHANT SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. G. ELEPHANT SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. G. ELEPHANT SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. G. ELEPHANT SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. G. ELEPHANT SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. G. ELEPHANT SCRL
Products information M. G. ELEPHANT SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE03971801757
Ondernemingsnummer: 5453582763
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in M. G. ELEPHANT SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. G. ELEPHANT SCRL
(Get full report from official database of BE for M. G. ELEPHANT SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. G. ELEPHANT SCRL
Addition kinds of activities for M. G. ELEPHANT SCRL

401300. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
28920217. Slurries (explosieve) | Slurries (explosive)
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies
39991204. Identificatie tags, behalve papier | Identification tags, except paper
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service

Werken bij M. G. ELEPHANT SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. G. ELEPHANT SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. G. ELEPHANT SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. G. ELEPHANT SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van M. G. ELEPHANT SCRL in sociale netwerken
Look for responds of M. G. ELEPHANT SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. G. ELEPHANT SCRL. Laat een reactie achter voor M. G. ELEPHANT SCRL. M. G. ELEPHANT SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. G. ELEPHANT SCRL. Leave a respond for M. G. ELEPHANT SCRL. M. G. ELEPHANT SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. G. ELEPHANT SCRL op de google maps. Adres en contacten M. G. ELEPHANT SCRL
Location of M. G. ELEPHANT SCRL on the google maps. Address and contacts of M. G. ELEPHANT SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come M. G. ELEPHANT SCRL M. G. ELEPHANT SCRL: QUATACKER ADVOCATENKANTOOR | Martens | Bronneberg | Bevernaegie & Zn | Ably Ltd

Other related companies as M. G. ELEPHANT SCRL: QUATACKER ADVOCATENKANTOOR | Martens | Bronneberg | Bevernaegie & Zn | Ably Ltd

M. G. ELEPHANT SCRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Francorchamps - Belgium - 4970 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is M. G. ELEPHANT SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03971801757. Het bedrijf M. G. ELEPHANT SCRL bevindt zich op het adres: 198/A Route de Sart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in M. G. ELEPHANT SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. G. ELEPHANT SCRL is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. G. ELEPHANT SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. G. ELEPHANT SCRL, openstaande posities, locatie van M. G. ELEPHANT SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M. G. ELEPHANT SCRL is a company, that was registered 1998 in Francorchamps - Belgium - 4970 - BE region, Belgium. Full name of company is M. G. ELEPHANT SCRL, company assigned to the tax number BE03971801757. The company M. G. ELEPHANT SCRL is located at the address: 198/A Route de Sart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in M. G. ELEPHANT SCRL were not found.
The main activity of M. G. ELEPHANT SCRL is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. G. ELEPHANT SCRL is not available. You also can look at reviews of M. G. ELEPHANT SCRL, open positions, location of M. G. ELEPHANT SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. G. ELEPHANT SCRL, Francorchamps - Belgium - 4970 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. G. ELEPHANT SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. G. ELEPHANT SCRL, Francorchamps - Belgium - 4970 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. G. ELEPHANT SCRL, employees, financial statistics.