Leenaerts Groenten & Fruit

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Leenaerts Groenten & Fruit
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Leenaerts Groenten & Fruit

Contactgegevens Leenaerts Groenten & Fruit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leenaerts Groenten & Fruit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leenaerts Groenten & Fruit

Regio (region): Zoersel, België

Adres (address): Westmallebaan 89,2980, België

Telefoon (phone): 03 312 46 69 03 312 46 69

Fax (fax): 03 309 99 01 03 309 99 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leenaerts Groenten & Fruit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leenaerts Groenten & Fruit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leenaerts Groenten & Fruit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leenaerts Groenten & Fruit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leenaerts Groenten & Fruit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leenaerts Groenten & Fruit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leenaerts Groenten & Fruit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leenaerts Groenten & Fruit
Products information Leenaerts Groenten & Fruit

BTW identificatienummer (tax): BE02610870361
Ondernemingsnummer: 2366699218
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Leenaerts Groenten & Fruit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leenaerts Groenten & Fruit
(Get full report from official database of BE for Leenaerts Groenten & Fruit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leenaerts Groenten & Fruit
Addition kinds of activities for Leenaerts Groenten & Fruit

2353. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
30699906. Brandstoftanks, inklapbaar: rubberen stof | Fuel tanks, collapsible: rubberized fabric
60990103. Regionale clearinghouse verenigingen | Regional clearinghouse associations
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij Leenaerts Groenten & Fruit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leenaerts Groenten & Fruit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leenaerts Groenten & Fruit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leenaerts Groenten & Fruit. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van Leenaerts Groenten & Fruit in sociale netwerken
Look for responds of Leenaerts Groenten & Fruit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leenaerts Groenten & Fruit. Laat een reactie achter voor Leenaerts Groenten & Fruit. Leenaerts Groenten & Fruit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leenaerts Groenten & Fruit. Leave a respond for Leenaerts Groenten & Fruit. Leenaerts Groenten & Fruit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leenaerts Groenten & Fruit op de google maps. Adres en contacten Leenaerts Groenten & Fruit
Location of Leenaerts Groenten & Fruit on the google maps. Address and contacts of Leenaerts Groenten & Fruit

Andere gerelateerde bedrijven als come Leenaerts Groenten & Fruit Leenaerts Groenten & Fruit: AGB Donckers BVBA | sdez | Communication Line SPRL | Ets. Willy Krafft sprl | Medical Travel Care

Other related companies as Leenaerts Groenten & Fruit: AGB Donckers BVBA | sdez | Communication Line SPRL | Ets. Willy Krafft sprl | Medical Travel Care

Leenaerts Groenten & Fruit is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Zoersel, België. De volledige naam van het bedrijf is Leenaerts Groenten & Fruit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02610870361. Het bedrijf Leenaerts Groenten & Fruit bevindt zich op het adres: Westmallebaan 89,2980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 454,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Leenaerts Groenten & Fruit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leenaerts Groenten & Fruit is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leenaerts Groenten & Fruit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leenaerts Groenten & Fruit, openstaande posities, locatie van Leenaerts Groenten & Fruit op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leenaerts Groenten & Fruit is a company, that was registered 2018 in Zoersel region, Belgium. Full name of company is Leenaerts Groenten & Fruit, company assigned to the tax number BE02610870361. The company Leenaerts Groenten & Fruit is located at the address: Westmallebaan 89,2980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 454,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Leenaerts Groenten & Fruit were not found.
The main activity of Leenaerts Groenten & Fruit is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Leenaerts Groenten & Fruit is not available. You also can look at reviews of Leenaerts Groenten & Fruit, open positions, location of Leenaerts Groenten & Fruit on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leenaerts Groenten & Fruit, Zoersel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leenaerts Groenten & Fruit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leenaerts Groenten & Fruit, Zoersel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leenaerts Groenten & Fruit, employees, financial statistics.