Ets. Willy Krafft sprl

Contactgegevens Ets. Willy Krafft sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ets. Willy Krafft sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ets. Willy Krafft sprl

Regio (region): Eupen, B-4700 - BE, België

Adres (address): Edelstrasse 2A, België

Telefoon (phone): 32 87 55 31 01 32 87 55 31 01

Fax (fax): 32 87 55 21 17 32 87 55 21 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ets. Willy Krafft sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ets. Willy Krafft sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ets. Willy Krafft sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ets. Willy Krafft sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ets. Willy Krafft sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ets. Willy Krafft sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ets. Willy Krafft sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ets. Willy Krafft sprl
Products information Ets. Willy Krafft sprl

BTW identificatienummer (tax): BE03880065917
Ondernemingsnummer: 3360137939
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ets. Willy Krafft sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ets. Willy Krafft sprl
(Get full report from official database of BE for Ets. Willy Krafft sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ets. Willy Krafft sprl
Addition kinds of activities for Ets. Willy Krafft sprl

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
14229906. Travertijn, gebroken en gebroken-steengroeven | Travertine, crushed and broken-quarrying
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
35230410. Feed grinders, breekmachines en mixers | Feed grinders, crushers, and mixers
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair

Werken bij Ets. Willy Krafft sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ets. Willy Krafft sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ets. Willy Krafft sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ets. Willy Krafft sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van Ets. Willy Krafft sprl in sociale netwerken
Look for responds of Ets. Willy Krafft sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ets. Willy Krafft sprl. Laat een reactie achter voor Ets. Willy Krafft sprl. Ets. Willy Krafft sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ets. Willy Krafft sprl. Leave a respond for Ets. Willy Krafft sprl. Ets. Willy Krafft sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ets. Willy Krafft sprl op de google maps. Adres en contacten Ets. Willy Krafft sprl
Location of Ets. Willy Krafft sprl on the google maps. Address and contacts of Ets. Willy Krafft sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Ets. Willy Krafft sprl Ets. Willy Krafft sprl: Somagri SPRL | Dejaeger Zakenkantoor BVBA | Fieremans Metalen N.V. | Gobulex B.V.B.A. | InterAxis v.z.w

Other related companies as Ets. Willy Krafft sprl: Somagri SPRL | Dejaeger Zakenkantoor BVBA | Fieremans Metalen N.V. | Gobulex B.V.B.A. | InterAxis v.z.w

Ets. Willy Krafft sprl is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Eupen, B-4700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ets. Willy Krafft sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03880065917. Het bedrijf Ets. Willy Krafft sprl bevindt zich op het adres: Edelstrasse 2A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ets. Willy Krafft sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ets. Willy Krafft sprl is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ets. Willy Krafft sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ets. Willy Krafft sprl, openstaande posities, locatie van Ets. Willy Krafft sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ets. Willy Krafft sprl is a company, that was registered 2010 in Eupen, B-4700 - BE region, Belgium. Full name of company is Ets. Willy Krafft sprl, company assigned to the tax number BE03880065917. The company Ets. Willy Krafft sprl is located at the address: Edelstrasse 2A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ets. Willy Krafft sprl were not found.
The main activity of Ets. Willy Krafft sprl is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ets. Willy Krafft sprl is not available. You also can look at reviews of Ets. Willy Krafft sprl, open positions, location of Ets. Willy Krafft sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ets. Willy Krafft sprl, Eupen, B-4700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ets. Willy Krafft sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ets. Willy Krafft sprl, Eupen, B-4700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ets. Willy Krafft sprl, employees, financial statistics.