Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL

Contactgegevens Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Werkhuizenkaai 112-154,1000, België

Telefoon (phone): 02 242 60 21 02 242 60 21

Fax (fax): 02 245 27 27 02 245 27 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL
Products information Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE07809051513
Ondernemingsnummer: 4961120605
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL
(Get full report from official database of BE for Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL
Addition kinds of activities for Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL

30690107. Spuitbollen, rubber | Spray bulbs, rubber
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
50859913. Springs | Springs
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services
76992400. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL. Laat een reactie achter voor Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL. Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL. Leave a respond for Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL. Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL op de google maps. Adres en contacten Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL
Location of Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL on the google maps. Address and contacts of Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL: Van Leeuw Management BVBA | A.B. FIRMA LOMBARD | CARROSSERIE H.L. SA | Proefhoeve Bottelare | Neutraal Ziekenfonds VOZ

Other related companies as Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL: Van Leeuw Management BVBA | A.B. FIRMA LOMBARD | CARROSSERIE H.L. SA | Proefhoeve Bottelare | Neutraal Ziekenfonds VOZ

Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07809051513. Het bedrijf Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL bevindt zich op het adres: Werkhuizenkaai 112-154,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 421,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, openstaande posities, locatie van Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL is a company, that was registered 1997 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, company assigned to the tax number BE07809051513. The company Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL is located at the address: Werkhuizenkaai 112-154,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 421,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL were not found.
The main activity of Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL is not available. You also can look at reviews of Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, open positions, location of Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Européen de Fruits et Légumes SCRL, employees, financial statistics.