A.B. FIRMA LOMBARD

Contactgegevens A.B. FIRMA LOMBARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B. FIRMA LOMBARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B. FIRMA LOMBARD

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Hamelstraat 9,3800, België

Telefoon (phone): 011 69 58 19; 012 39 41 20; 011 22 98 43 011 69 58 19; 012 39 41 20; 011 22 98 43

Fax (fax): 011 67 18 47 011 67 18 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B. FIRMA LOMBARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B. FIRMA LOMBARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B. FIRMA LOMBARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B. FIRMA LOMBARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B. FIRMA LOMBARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B. FIRMA LOMBARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B. FIRMA LOMBARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B. FIRMA LOMBARD
Products information A.B. FIRMA LOMBARD

BTW identificatienummer (tax): BE05706817626
Ondernemingsnummer: 6244873046
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.B. FIRMA LOMBARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B. FIRMA LOMBARD
(Get full report from official database of BE for A.B. FIRMA LOMBARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B. FIRMA LOMBARD
Addition kinds of activities for A.B. FIRMA LOMBARD

20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
51360101. Caps, mannen en jongens ' | Caps, men's and boys'
57120200. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets

Werken bij A.B. FIRMA LOMBARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B. FIRMA LOMBARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B. FIRMA LOMBARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B. FIRMA LOMBARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van A.B. FIRMA LOMBARD in sociale netwerken
Look for responds of A.B. FIRMA LOMBARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B. FIRMA LOMBARD. Laat een reactie achter voor A.B. FIRMA LOMBARD. A.B. FIRMA LOMBARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B. FIRMA LOMBARD. Leave a respond for A.B. FIRMA LOMBARD. A.B. FIRMA LOMBARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B. FIRMA LOMBARD op de google maps. Adres en contacten A.B. FIRMA LOMBARD
Location of A.B. FIRMA LOMBARD on the google maps. Address and contacts of A.B. FIRMA LOMBARD

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B. FIRMA LOMBARD A.B. FIRMA LOMBARD: Bandencentrale De Mandel BVBA | Poperingse Verzekering (De) | All Fresh NV | VOSCO KAAPSE WIJNEN | Giantsteps

Other related companies as A.B. FIRMA LOMBARD: Bandencentrale De Mandel BVBA | Poperingse Verzekering (De) | All Fresh NV | VOSCO KAAPSE WIJNEN | Giantsteps

A.B. FIRMA LOMBARD is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B. FIRMA LOMBARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05706817626. Het bedrijf A.B. FIRMA LOMBARD bevindt zich op het adres: Hamelstraat 9,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.B. FIRMA LOMBARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B. FIRMA LOMBARD is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B. FIRMA LOMBARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B. FIRMA LOMBARD, openstaande posities, locatie van A.B. FIRMA LOMBARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B. FIRMA LOMBARD is a company, that was registered 1988 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is A.B. FIRMA LOMBARD, company assigned to the tax number BE05706817626. The company A.B. FIRMA LOMBARD is located at the address: Hamelstraat 9,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.B. FIRMA LOMBARD were not found.
The main activity of A.B. FIRMA LOMBARD is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B. FIRMA LOMBARD is not available. You also can look at reviews of A.B. FIRMA LOMBARD, open positions, location of A.B. FIRMA LOMBARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B. FIRMA LOMBARD, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B. FIRMA LOMBARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B. FIRMA LOMBARD, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B. FIRMA LOMBARD, employees, financial statistics.