VANDERMOERE DANY

Contactgegevens VANDERMOERE DANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERMOERE DANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERMOERE DANY

Regio (region): Brugge (Sint-Kruis), België

Adres (address): Moerkerkse Steenweg 607,8310, België

Telefoon (phone): 050 37 37 35 050 37 37 35

Fax (fax): 050 35 88 29 050 35 88 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERMOERE DANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERMOERE DANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERMOERE DANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERMOERE DANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERMOERE DANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERMOERE DANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERMOERE DANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERMOERE DANY
Products information VANDERMOERE DANY

BTW identificatienummer (tax): BE01776184082
Ondernemingsnummer: 4336822509
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VANDERMOERE DANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERMOERE DANY
(Get full report from official database of BE for VANDERMOERE DANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERMOERE DANY
Addition kinds of activities for VANDERMOERE DANY

13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
24930404. Dakbedekking, houtvezel | Roofing, wood fiber
28440100. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
28910102. Laminerende verbindingen | Laminating compounds
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
51929904. periodieken | Periodicals
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij VANDERMOERE DANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERMOERE DANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERMOERE DANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERMOERE DANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

Zoek naar antwoorden van VANDERMOERE DANY in sociale netwerken
Look for responds of VANDERMOERE DANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERMOERE DANY. Laat een reactie achter voor VANDERMOERE DANY. VANDERMOERE DANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERMOERE DANY. Leave a respond for VANDERMOERE DANY. VANDERMOERE DANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERMOERE DANY op de google maps. Adres en contacten VANDERMOERE DANY
Location of VANDERMOERE DANY on the google maps. Address and contacts of VANDERMOERE DANY

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERMOERE DANY VANDERMOERE DANY: MASTER KITCHENEERING | Mulders Koeltechniek NV | Broos Francis BVBA | DE BRABANDERE NV | Duran, Jacob

Other related companies as VANDERMOERE DANY: MASTER KITCHENEERING | Mulders Koeltechniek NV | Broos Francis BVBA | DE BRABANDERE NV | Duran, Jacob

VANDERMOERE DANY is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Kruis), België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERMOERE DANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01776184082. Het bedrijf VANDERMOERE DANY bevindt zich op het adres: Moerkerkse Steenweg 607,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VANDERMOERE DANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERMOERE DANY is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERMOERE DANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERMOERE DANY, openstaande posities, locatie van VANDERMOERE DANY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDERMOERE DANY is a company, that was registered 2004 in Brugge (Sint-Kruis) region, Belgium. Full name of company is VANDERMOERE DANY, company assigned to the tax number BE01776184082. The company VANDERMOERE DANY is located at the address: Moerkerkse Steenweg 607,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VANDERMOERE DANY were not found.
The main activity of VANDERMOERE DANY is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERMOERE DANY is not available. You also can look at reviews of VANDERMOERE DANY, open positions, location of VANDERMOERE DANY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERMOERE DANY, Brugge (Sint-Kruis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERMOERE DANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERMOERE DANY, Brugge (Sint-Kruis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERMOERE DANY, employees, financial statistics.