Van Droogenbroeck BVBA

Contactgegevens Van Droogenbroeck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Droogenbroeck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Droogenbroeck BVBA

Regio (region): Asse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 330,1730, België

Telefoon (phone): 02 452 84 72 02 452 84 72

Fax (fax): 02 452 37 27 02 452 37 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Droogenbroeck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Droogenbroeck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Droogenbroeck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Droogenbroeck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Droogenbroeck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Droogenbroeck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Droogenbroeck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Droogenbroeck BVBA
Products information Van Droogenbroeck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01143371582
Ondernemingsnummer: 3422760009
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Droogenbroeck BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Droogenbroeck BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Droogenbroeck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Droogenbroeck BVBA
Addition kinds of activities for Van Droogenbroeck BVBA

514900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
14599907. Pinite mijnbouw | Pinite mining
20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
50219907. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
73610200. registries | Registries

Werken bij Van Droogenbroeck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Droogenbroeck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Droogenbroeck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Droogenbroeck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

Zoek naar antwoorden van Van Droogenbroeck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Droogenbroeck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Droogenbroeck BVBA. Laat een reactie achter voor Van Droogenbroeck BVBA. Van Droogenbroeck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Droogenbroeck BVBA. Leave a respond for Van Droogenbroeck BVBA. Van Droogenbroeck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Droogenbroeck BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Droogenbroeck BVBA
Location of Van Droogenbroeck BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Droogenbroeck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Droogenbroeck BVBA Van Droogenbroeck BVBA: De Ceuster Grond-Veredeling | Ghekiere Publiciteit BVBA | AGENCE IMMO EUROPE | Dekomte Benelux nv | Party Events

Other related companies as Van Droogenbroeck BVBA: De Ceuster Grond-Veredeling | Ghekiere Publiciteit BVBA | AGENCE IMMO EUROPE | Dekomte Benelux nv | Party Events

Van Droogenbroeck BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Asse, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Droogenbroeck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143371582. Het bedrijf Van Droogenbroeck BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 330,1730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 430,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Droogenbroeck BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Droogenbroeck BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Droogenbroeck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Droogenbroeck BVBA, openstaande posities, locatie van Van Droogenbroeck BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Droogenbroeck BVBA is a company, that was registered 2005 in Asse region, Belgium. Full name of company is Van Droogenbroeck BVBA, company assigned to the tax number BE01143371582. The company Van Droogenbroeck BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 330,1730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 430,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Droogenbroeck BVBA were not found.
The main activity of Van Droogenbroeck BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Droogenbroeck BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Droogenbroeck BVBA, open positions, location of Van Droogenbroeck BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Droogenbroeck BVBA, Asse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Droogenbroeck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Droogenbroeck BVBA, Asse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Droogenbroeck BVBA, employees, financial statistics.