Ghekiere Publiciteit BVBA

Contactgegevens Ghekiere Publiciteit BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ghekiere Publiciteit BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ghekiere Publiciteit BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Elf novemberstraat 15,2800, België

Telefoon (phone): 015 41 70 13 015 41 70 13

Fax (fax): 015 43 59 78 015 43 59 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ghekiere Publiciteit BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ghekiere Publiciteit BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ghekiere Publiciteit BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ghekiere Publiciteit BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ghekiere Publiciteit BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ghekiere Publiciteit BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ghekiere Publiciteit BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ghekiere Publiciteit BVBA
Products information Ghekiere Publiciteit BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09488586425
Ondernemingsnummer: 1414459228
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ghekiere Publiciteit BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ghekiere Publiciteit BVBA
(Get full report from official database of BE for Ghekiere Publiciteit BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ghekiere Publiciteit BVBA
Addition kinds of activities for Ghekiere Publiciteit BVBA

356702. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
364399. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
35370216. Tractoren, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz .: industrieel | Tractors, used in plants, docks,terminals, etc.: industrial
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment

Werken bij Ghekiere Publiciteit BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ghekiere Publiciteit BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ghekiere Publiciteit BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ghekiere Publiciteit BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

Zoek naar antwoorden van Ghekiere Publiciteit BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ghekiere Publiciteit BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ghekiere Publiciteit BVBA. Laat een reactie achter voor Ghekiere Publiciteit BVBA. Ghekiere Publiciteit BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ghekiere Publiciteit BVBA. Leave a respond for Ghekiere Publiciteit BVBA. Ghekiere Publiciteit BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ghekiere Publiciteit BVBA op de google maps. Adres en contacten Ghekiere Publiciteit BVBA
Location of Ghekiere Publiciteit BVBA on the google maps. Address and contacts of Ghekiere Publiciteit BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ghekiere Publiciteit BVBA Ghekiere Publiciteit BVBA: Gudrun Xperts | TOSHIBA-TASE RESEARCH | Vantieghem Erik NV | PACK-O-BELLO NV | Ertsenmaalderij De Bruyn N.V.

Other related companies as Ghekiere Publiciteit BVBA: Gudrun Xperts | TOSHIBA-TASE RESEARCH | Vantieghem Erik NV | PACK-O-BELLO NV | Ertsenmaalderij De Bruyn N.V.

Ghekiere Publiciteit BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Ghekiere Publiciteit BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09488586425. Het bedrijf Ghekiere Publiciteit BVBA bevindt zich op het adres: Elf novemberstraat 15,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ghekiere Publiciteit BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ghekiere Publiciteit BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ghekiere Publiciteit BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ghekiere Publiciteit BVBA, openstaande posities, locatie van Ghekiere Publiciteit BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ghekiere Publiciteit BVBA is a company, that was registered 2007 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Ghekiere Publiciteit BVBA, company assigned to the tax number BE09488586425. The company Ghekiere Publiciteit BVBA is located at the address: Elf novemberstraat 15,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ghekiere Publiciteit BVBA were not found.
The main activity of Ghekiere Publiciteit BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ghekiere Publiciteit BVBA is not available. You also can look at reviews of Ghekiere Publiciteit BVBA, open positions, location of Ghekiere Publiciteit BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ghekiere Publiciteit BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ghekiere Publiciteit BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ghekiere Publiciteit BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ghekiere Publiciteit BVBA, employees, financial statistics.