Pro-Garden

Contactgegevens Pro-Garden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pro-Garden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pro-Garden

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Heislagsebaan 5,2930, België

Telefoon (phone): 03 652 11 73 03 652 11 73

Fax (fax): 03 653 45 80 03 653 45 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pro-Garden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pro-Garden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pro-Garden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pro-Garden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pro-Garden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pro-Garden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pro-Garden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pro-Garden
Products information Pro-Garden

BTW identificatienummer (tax): BE07342681884
Ondernemingsnummer: 8060913085
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Pro-Garden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pro-Garden
(Get full report from official database of BE for Pro-Garden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pro-Garden
Addition kinds of activities for Pro-Garden

501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
25140501. Boekenkasten, huishoudelijk: metaal | Bookcases, household: metal
25419901. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: wood
28190200. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
34430119. Tank torens, metalen plaat | Tank towers, metal plate
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
79991404. Vissersboten, feest: operatie | Fishing boats, party: operation

Werken bij Pro-Garden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pro-Garden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pro-Garden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pro-Garden. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van Pro-Garden in sociale netwerken
Look for responds of Pro-Garden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pro-Garden. Laat een reactie achter voor Pro-Garden. Pro-Garden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pro-Garden. Leave a respond for Pro-Garden. Pro-Garden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pro-Garden op de google maps. Adres en contacten Pro-Garden
Location of Pro-Garden on the google maps. Address and contacts of Pro-Garden

Andere gerelateerde bedrijven als come Pro-Garden Pro-Garden: COFATHEC KORB-SERVICE | Tam Tam Consulting NV | Immo Extension | Finishing Touch C.D.P NV | Gerrit De Geest

Other related companies as Pro-Garden: COFATHEC KORB-SERVICE | Tam Tam Consulting NV | Immo Extension | Finishing Touch C.D.P NV | Gerrit De Geest

Pro-Garden is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is Pro-Garden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07342681884. Het bedrijf Pro-Garden bevindt zich op het adres: Heislagsebaan 5,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 730,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pro-Garden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pro-Garden is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pro-Garden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pro-Garden, openstaande posities, locatie van Pro-Garden op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pro-Garden is a company, that was registered 2001 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is Pro-Garden, company assigned to the tax number BE07342681884. The company Pro-Garden is located at the address: Heislagsebaan 5,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 730,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pro-Garden were not found.
The main activity of Pro-Garden is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pro-Garden is not available. You also can look at reviews of Pro-Garden, open positions, location of Pro-Garden on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pro-Garden, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pro-Garden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pro-Garden, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pro-Garden, employees, financial statistics.