Finishing Touch C.D.P NV

Contactgegevens Finishing Touch C.D.P NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Finishing Touch C.D.P NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Finishing Touch C.D.P NV

Regio (region): Zwijndrecht, België

Adres (address): Laarstraat 96,2070, België

Telefoon (phone): 03 252 63 00 03 252 63 00

Fax (fax): 03 253 11 97 03 253 11 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Finishing Touch C.D.P NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Finishing Touch C.D.P NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Finishing Touch C.D.P NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Finishing Touch C.D.P NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Finishing Touch C.D.P NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Finishing Touch C.D.P NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Finishing Touch C.D.P NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Finishing Touch C.D.P NV
Products information Finishing Touch C.D.P NV

BTW identificatienummer (tax): BE01035156250
Ondernemingsnummer: 7258636474
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Finishing Touch C.D.P NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Finishing Touch C.D.P NV
(Get full report from official database of BE for Finishing Touch C.D.P NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Finishing Touch C.D.P NV
Addition kinds of activities for Finishing Touch C.D.P NV

305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
38610600. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
51220101. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
52119910. Structurele kleiproducten | Structural clay products

Werken bij Finishing Touch C.D.P NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Finishing Touch C.D.P NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Finishing Touch C.D.P NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Finishing Touch C.D.P NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

    Regio: Regio Namen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Finishing Touch C.D.P NV in sociale netwerken
Look for responds of Finishing Touch C.D.P NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Finishing Touch C.D.P NV. Laat een reactie achter voor Finishing Touch C.D.P NV. Finishing Touch C.D.P NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Finishing Touch C.D.P NV. Leave a respond for Finishing Touch C.D.P NV. Finishing Touch C.D.P NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Finishing Touch C.D.P NV op de google maps. Adres en contacten Finishing Touch C.D.P NV
Location of Finishing Touch C.D.P NV on the google maps. Address and contacts of Finishing Touch C.D.P NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Finishing Touch C.D.P NV Finishing Touch C.D.P NV: BOUWONDERNEMING OOMS NV | TVE SAT | As | EUROZAK NV | Verconi BVBA

Other related companies as Finishing Touch C.D.P NV: BOUWONDERNEMING OOMS NV | TVE SAT | As | EUROZAK NV | Verconi BVBA

Finishing Touch C.D.P NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Zwijndrecht, België. De volledige naam van het bedrijf is Finishing Touch C.D.P NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01035156250. Het bedrijf Finishing Touch C.D.P NV bevindt zich op het adres: Laarstraat 96,2070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Finishing Touch C.D.P NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Finishing Touch C.D.P NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Finishing Touch C.D.P NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Finishing Touch C.D.P NV, openstaande posities, locatie van Finishing Touch C.D.P NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Finishing Touch C.D.P NV is a company, that was registered 2010 in Zwijndrecht region, Belgium. Full name of company is Finishing Touch C.D.P NV, company assigned to the tax number BE01035156250. The company Finishing Touch C.D.P NV is located at the address: Laarstraat 96,2070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 329,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Finishing Touch C.D.P NV were not found.
The main activity of Finishing Touch C.D.P NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Finishing Touch C.D.P NV is not available. You also can look at reviews of Finishing Touch C.D.P NV, open positions, location of Finishing Touch C.D.P NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Finishing Touch C.D.P NV, Zwijndrecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Finishing Touch C.D.P NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Finishing Touch C.D.P NV, Zwijndrecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Finishing Touch C.D.P NV, employees, financial statistics.