HEYNSSENS-TUINMACHINES

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • HEYNSSENS-TUINMACHINES
Private companiesFood and Kindred Products • HEYNSSENS-TUINMACHINES

Contactgegevens HEYNSSENS-TUINMACHINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYNSSENS-TUINMACHINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYNSSENS-TUINMACHINES

Regio (region): Sint-Niklaas (Sinaai), België

Adres (address): Neerstraat 16,9112, België

Telefoon (phone): 03 772 54 09 03 772 54 09

Fax (fax): 03 722 09 69 03 722 09 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYNSSENS-TUINMACHINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYNSSENS-TUINMACHINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYNSSENS-TUINMACHINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYNSSENS-TUINMACHINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYNSSENS-TUINMACHINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYNSSENS-TUINMACHINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYNSSENS-TUINMACHINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYNSSENS-TUINMACHINES
Products information HEYNSSENS-TUINMACHINES

BTW identificatienummer (tax): BE01671264648
Ondernemingsnummer: 8786834716
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HEYNSSENS-TUINMACHINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYNSSENS-TUINMACHINES
(Get full report from official database of BE for HEYNSSENS-TUINMACHINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYNSSENS-TUINMACHINES
Addition kinds of activities for HEYNSSENS-TUINMACHINES

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
26720203. Gummed papier: gemaakt van aangekochte materialen | Gummed paper: made from purchased materials
33660204. Propellers, schip: gegoten koper of koper-base legering | Propellers, ship: cast copper or copper-base alloy
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)

Werken bij HEYNSSENS-TUINMACHINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYNSSENS-TUINMACHINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYNSSENS-TUINMACHINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYNSSENS-TUINMACHINES. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

Zoek naar antwoorden van HEYNSSENS-TUINMACHINES in sociale netwerken
Look for responds of HEYNSSENS-TUINMACHINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYNSSENS-TUINMACHINES. Laat een reactie achter voor HEYNSSENS-TUINMACHINES. HEYNSSENS-TUINMACHINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYNSSENS-TUINMACHINES. Leave a respond for HEYNSSENS-TUINMACHINES. HEYNSSENS-TUINMACHINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYNSSENS-TUINMACHINES op de google maps. Adres en contacten HEYNSSENS-TUINMACHINES
Location of HEYNSSENS-TUINMACHINES on the google maps. Address and contacts of HEYNSSENS-TUINMACHINES

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYNSSENS-TUINMACHINES HEYNSSENS-TUINMACHINES: d'Ath Daniel | Horrembach | HUIZE LEVEN | Casier BVBA | Insignia NV

Other related companies as HEYNSSENS-TUINMACHINES: d'Ath Daniel | Horrembach | HUIZE LEVEN | Casier BVBA | Insignia NV

HEYNSSENS-TUINMACHINES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas (Sinaai), België. De volledige naam van het bedrijf is HEYNSSENS-TUINMACHINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01671264648. Het bedrijf HEYNSSENS-TUINMACHINES bevindt zich op het adres: Neerstraat 16,9112. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HEYNSSENS-TUINMACHINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEYNSSENS-TUINMACHINES is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYNSSENS-TUINMACHINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYNSSENS-TUINMACHINES, openstaande posities, locatie van HEYNSSENS-TUINMACHINES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HEYNSSENS-TUINMACHINES is a company, that was registered 2003 in Sint-Niklaas (Sinaai) region, Belgium. Full name of company is HEYNSSENS-TUINMACHINES, company assigned to the tax number BE01671264648. The company HEYNSSENS-TUINMACHINES is located at the address: Neerstraat 16,9112. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 415,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HEYNSSENS-TUINMACHINES were not found.
The main activity of HEYNSSENS-TUINMACHINES is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYNSSENS-TUINMACHINES is not available. You also can look at reviews of HEYNSSENS-TUINMACHINES, open positions, location of HEYNSSENS-TUINMACHINES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYNSSENS-TUINMACHINES, Sint-Niklaas (Sinaai): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYNSSENS-TUINMACHINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYNSSENS-TUINMACHINES, Sint-Niklaas (Sinaai): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYNSSENS-TUINMACHINES, employees, financial statistics.