Casier BVBA

Contactgegevens Casier BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Casier BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Casier BVBA

Regio (region): Oostrozebeke, België

Adres (address): Wielsbekestraat 98,8780, België

Telefoon (phone): 056 66 69 00 056 66 69 00

Fax (fax): 056 66 64 14 056 66 64 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Casier BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Casier BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Casier BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Casier BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Casier BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Casier BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Casier BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Casier BVBA
Products information Casier BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03229125976
Ondernemingsnummer: 8068328857
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Casier BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Casier BVBA
(Get full report from official database of BE for Casier BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Casier BVBA
Addition kinds of activities for Casier BVBA

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
32910000. Schuurproducten | Abrasive products
35310100. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer

Werken bij Casier BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Casier BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Casier BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Casier BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Casier BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Casier BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Casier BVBA. Laat een reactie achter voor Casier BVBA. Casier BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Casier BVBA. Leave a respond for Casier BVBA. Casier BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Casier BVBA op de google maps. Adres en contacten Casier BVBA
Location of Casier BVBA on the google maps. Address and contacts of Casier BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Casier BVBA Casier BVBA: Content Imprim' SPRL | DE LICHTERVELDE WOON-EN ZORGCENTRUM vzw ZORG-SAAM ZUSTERS KINDSHEID JESU | Dessert Club International S.A. | Duval consulting services | Eric Detaille

Other related companies as Casier BVBA: Content Imprim' SPRL | DE LICHTERVELDE WOON-EN ZORGCENTRUM vzw ZORG-SAAM ZUSTERS KINDSHEID JESU | Dessert Club International S.A. | Duval consulting services | Eric Detaille

Casier BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Oostrozebeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Casier BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03229125976. Het bedrijf Casier BVBA bevindt zich op het adres: Wielsbekestraat 98,8780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Casier BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Casier BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Casier BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Casier BVBA, openstaande posities, locatie van Casier BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Casier BVBA is a company, that was registered 2006 in Oostrozebeke region, Belgium. Full name of company is Casier BVBA, company assigned to the tax number BE03229125976. The company Casier BVBA is located at the address: Wielsbekestraat 98,8780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Casier BVBA were not found.
The main activity of Casier BVBA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Casier BVBA is not available. You also can look at reviews of Casier BVBA, open positions, location of Casier BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Casier BVBA, Oostrozebeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Casier BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Casier BVBA, Oostrozebeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Casier BVBA, employees, financial statistics.