SIGNÉLAZER SA

Contactgegevens SIGNÉLAZER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIGNÉLAZER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIGNÉLAZER SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Maria Hendrikastraat 13,1050, België

Telefoon (phone): +32 (15) 119-86-54 +32 (15) 119-86-54

Fax (fax): 02 646 47 40 02 646 47 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIGNÉLAZER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIGNÉLAZER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIGNÉLAZER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIGNÉLAZER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIGNÉLAZER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIGNÉLAZER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIGNÉLAZER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIGNÉLAZER SA
Products information SIGNÉLAZER SA

BTW identificatienummer (tax): BE05829589843
Ondernemingsnummer: 6621429443
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SIGNÉLAZER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIGNÉLAZER SA
(Get full report from official database of BE for SIGNÉLAZER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIGNÉLAZER SA
Addition kinds of activities for SIGNÉLAZER SA

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
17310201. Geautomatiseerde besturingsinstallatie | Computerized controls installation
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
38420502. Verband, chirurgisch | Dressings, surgical
79220403. Televisieprogramma, inclusief commerciele producenten | Television program, including commercial producers

Werken bij SIGNÉLAZER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIGNÉLAZER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIGNÉLAZER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIGNÉLAZER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van SIGNÉLAZER SA in sociale netwerken
Look for responds of SIGNÉLAZER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIGNÉLAZER SA. Laat een reactie achter voor SIGNÉLAZER SA. SIGNÉLAZER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIGNÉLAZER SA. Leave a respond for SIGNÉLAZER SA. SIGNÉLAZER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIGNÉLAZER SA op de google maps. Adres en contacten SIGNÉLAZER SA
Location of SIGNÉLAZER SA on the google maps. Address and contacts of SIGNÉLAZER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SIGNÉLAZER SA SIGNÉLAZER SA: Dubo NV | Dierenkliniek De Morette | Cidimmo SPRL | Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA | BERTHOLD

Other related companies as SIGNÉLAZER SA: Dubo NV | Dierenkliniek De Morette | Cidimmo SPRL | Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA | BERTHOLD

SIGNÉLAZER SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is SIGNÉLAZER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05829589843. Het bedrijf SIGNÉLAZER SA bevindt zich op het adres: Maria Hendrikastraat 13,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SIGNÉLAZER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIGNÉLAZER SA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIGNÉLAZER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIGNÉLAZER SA, openstaande posities, locatie van SIGNÉLAZER SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SIGNÉLAZER SA is a company, that was registered 1994 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is SIGNÉLAZER SA, company assigned to the tax number BE05829589843. The company SIGNÉLAZER SA is located at the address: Maria Hendrikastraat 13,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SIGNÉLAZER SA were not found.
The main activity of SIGNÉLAZER SA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SIGNÉLAZER SA is not available. You also can look at reviews of SIGNÉLAZER SA, open positions, location of SIGNÉLAZER SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIGNÉLAZER SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIGNÉLAZER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIGNÉLAZER SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIGNÉLAZER SA, employees, financial statistics.