Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA

Contactgegevens Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Eduard De Backerstraat 22,2900, België

Telefoon (phone): 03 646 80 25 03 646 80 25

Fax (fax): 03 645 92 68 03 645 92 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA
Products information Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09280670166
Ondernemingsnummer: 9172729492
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA
Addition kinds of activities for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
14999914. Pulpstone steengroeven | Pulpstone quarrying
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
28340604. zalven | Ointments
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery

Werken bij Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA. Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA. Leave a respond for Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA. Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA
Location of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA: SL Sound & Light | SINOBOX | Brabant Meubelen | SERVIO INTERIEURTEXTIEL | Erik Schils

Other related companies as Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA: SL Sound & Light | SINOBOX | Brabant Meubelen | SERVIO INTERIEURTEXTIEL | Erik Schils

Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09280670166. Het bedrijf Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA bevindt zich op het adres: Eduard De Backerstraat 22,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA is a company, that was registered 2003 in Schoten region, Belgium. Full name of company is Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, company assigned to the tax number BE09280670166. The company Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA is located at the address: Eduard De Backerstraat 22,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA were not found.
The main activity of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, open positions, location of Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwkundig Service Bureau Borghgraef BVBA, employees, financial statistics.