A. et A. Services SC

Contactgegevens A. et A. Services SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. et A. Services SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. et A. Services SC

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Robert-Jonesstraat 34,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 83 63 02 374 83 63

Fax (fax): 02 375 14 31 02 375 14 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. et A. Services SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. et A. Services SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. et A. Services SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. et A. Services SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. et A. Services SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. et A. Services SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. et A. Services SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. et A. Services SC
Products information A. et A. Services SC

BTW identificatienummer (tax): BE06044647216
Ondernemingsnummer: 6193786621
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A. et A. Services SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. et A. Services SC
(Get full report from official database of BE for A. et A. Services SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. et A. Services SC
Addition kinds of activities for A. et A. Services SC

138100. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
01190300. Oliekorrels | Oil grains
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
63319907. Vastgoed schade verzekering | Property damage insurance

Werken bij A. et A. Services SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. et A. Services SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. et A. Services SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. et A. Services SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van A. et A. Services SC in sociale netwerken
Look for responds of A. et A. Services SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. et A. Services SC. Laat een reactie achter voor A. et A. Services SC. A. et A. Services SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. et A. Services SC. Leave a respond for A. et A. Services SC. A. et A. Services SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. et A. Services SC op de google maps. Adres en contacten A. et A. Services SC
Location of A. et A. Services SC on the google maps. Address and contacts of A. et A. Services SC

Andere gerelateerde bedrijven als come A. et A. Services SC A. et A. Services SC: STEYFKENS ROGER | STURBOIS GIETERIJEN | Search & Selection BVBA | PREHISTOSITE DE RAMIOUL | JZManagement

Other related companies as A. et A. Services SC: STEYFKENS ROGER | STURBOIS GIETERIJEN | Search & Selection BVBA | PREHISTOSITE DE RAMIOUL | JZManagement

A. et A. Services SC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is A. et A. Services SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06044647216. Het bedrijf A. et A. Services SC bevindt zich op het adres: Robert-Jonesstraat 34,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A. et A. Services SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. et A. Services SC is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. et A. Services SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. et A. Services SC, openstaande posities, locatie van A. et A. Services SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. et A. Services SC is a company, that was registered 1987 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is A. et A. Services SC, company assigned to the tax number BE06044647216. The company A. et A. Services SC is located at the address: Robert-Jonesstraat 34,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A. et A. Services SC were not found.
The main activity of A. et A. Services SC is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. et A. Services SC is not available. You also can look at reviews of A. et A. Services SC, open positions, location of A. et A. Services SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. et A. Services SC, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. et A. Services SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. et A. Services SC, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. et A. Services SC, employees, financial statistics.