PREHISTOSITE DE RAMIOUL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • PREHISTOSITE DE RAMIOUL

Contactgegevens PREHISTOSITE DE RAMIOUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PREHISTOSITE DE RAMIOUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PREHISTOSITE DE RAMIOUL

Regio (region): Flémalle (Ivoz-Ramet), België

Adres (address): Rue de la Grotte 128,4400, België

Telefoon (phone): 04 275 49 75 04 275 49 75

Fax (fax): 04 275 71 23 04 275 71 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PREHISTOSITE DE RAMIOUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PREHISTOSITE DE RAMIOUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PREHISTOSITE DE RAMIOUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PREHISTOSITE DE RAMIOUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PREHISTOSITE DE RAMIOUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PREHISTOSITE DE RAMIOUL
Products information PREHISTOSITE DE RAMIOUL

BTW identificatienummer (tax): BE02365325927
Ondernemingsnummer: 1613586425
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PREHISTOSITE DE RAMIOUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL
(Get full report from official database of BE for PREHISTOSITE DE RAMIOUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL
Addition kinds of activities for PREHISTOSITE DE RAMIOUL

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
31110404. Handschoenleer | Glove leather
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
76310202. Pearl restringing | Pearl restringing

Werken bij PREHISTOSITE DE RAMIOUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PREHISTOSITE DE RAMIOUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar [email protected] be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

 • Magazijnier m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf te Tielt, zijn we op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen voor de verschillende werven.

 • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

 • Loodgieter (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

 • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

 • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • TIG lasser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

  Type: Vaste Job

  In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

 • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van PREHISTOSITE DE RAMIOUL in sociale netwerken
Look for responds of PREHISTOSITE DE RAMIOUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Laat een reactie achter voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL. PREHISTOSITE DE RAMIOUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Leave a respond for PREHISTOSITE DE RAMIOUL. PREHISTOSITE DE RAMIOUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PREHISTOSITE DE RAMIOUL op de google maps. Adres en contacten PREHISTOSITE DE RAMIOUL
Location of PREHISTOSITE DE RAMIOUL on the google maps. Address and contacts of PREHISTOSITE DE RAMIOUL

Andere gerelateerde bedrijven als come PREHISTOSITE DE RAMIOUL PREHISTOSITE DE RAMIOUL: SCREEN+ GRAFICAL BVBA | Cattrysse Fotostudio | Foundation Technologies BVBA | Vanstraelen BVBA | G. Crokaert bvba

Other related companies as PREHISTOSITE DE RAMIOUL: SCREEN+ GRAFICAL BVBA | Cattrysse Fotostudio | Foundation Technologies BVBA | Vanstraelen BVBA | G. Crokaert bvba

PREHISTOSITE DE RAMIOUL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Flémalle (Ivoz-Ramet), België. De volledige naam van het bedrijf is PREHISTOSITE DE RAMIOUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02365325927. Het bedrijf PREHISTOSITE DE RAMIOUL bevindt zich op het adres: Rue de la Grotte 128,4400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PREHISTOSITE DE RAMIOUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PREHISTOSITE DE RAMIOUL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PREHISTOSITE DE RAMIOUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PREHISTOSITE DE RAMIOUL, openstaande posities, locatie van PREHISTOSITE DE RAMIOUL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PREHISTOSITE DE RAMIOUL is a company, that was registered 2006 in Flémalle (Ivoz-Ramet) region, Belgium. Full name of company is PREHISTOSITE DE RAMIOUL, company assigned to the tax number BE02365325927. The company PREHISTOSITE DE RAMIOUL is located at the address: Rue de la Grotte 128,4400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PREHISTOSITE DE RAMIOUL were not found.
The main activity of PREHISTOSITE DE RAMIOUL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PREHISTOSITE DE RAMIOUL is not available. You also can look at reviews of PREHISTOSITE DE RAMIOUL, open positions, location of PREHISTOSITE DE RAMIOUL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PREHISTOSITE DE RAMIOUL, Flémalle (Ivoz-Ramet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PREHISTOSITE DE RAMIOUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PREHISTOSITE DE RAMIOUL, Flémalle (Ivoz-Ramet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PREHISTOSITE DE RAMIOUL, employees, financial statistics.