CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP

Contactgegevens CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP

Regio (region): Moorslede, België

Adres (address): Breughellaan 2,8890, België

Telefoon (phone): 051 77 01 59 051 77 01 59

Fax (fax): 051 78 02 08 051 78 02 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP
Products information CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP

BTW identificatienummer (tax): BE06165496826
Ondernemingsnummer: 7712097167
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP
(Get full report from official database of BE for CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP
Addition kinds of activities for CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP

20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments
49590102. Veegservice: weg, luchthaven, parkeerplaats, etc. | Sweeping service: road, airport, parking lot, etc.
92249900. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec

Werken bij CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

Zoek naar antwoorden van CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP in sociale netwerken
Look for responds of CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP. Laat een reactie achter voor CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP. CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP. Leave a respond for CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP. CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP op de google maps. Adres en contacten CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP
Location of CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP on the google maps. Address and contacts of CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP

Andere gerelateerde bedrijven als come CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP: HERMANS VERMEULEN G NV | Au Repos des Chasseurs | Benoit Pommerenke | E-Appelmans BVBA | Jacques WILMET

Other related companies as CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP: HERMANS VERMEULEN G NV | Au Repos des Chasseurs | Benoit Pommerenke | E-Appelmans BVBA | Jacques WILMET

CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Moorslede, België. De volledige naam van het bedrijf is CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06165496826. Het bedrijf CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP bevindt zich op het adres: Breughellaan 2,8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 138,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, openstaande posities, locatie van CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP is a company, that was registered 1996 in Moorslede region, Belgium. Full name of company is CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, company assigned to the tax number BE06165496826. The company CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP is located at the address: Breughellaan 2,8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 138,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP were not found.
The main activity of CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP is not available. You also can look at reviews of CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, open positions, location of CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, Moorslede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, Moorslede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP, employees, financial statistics.