Jacques WILMET

Contactgegevens Jacques WILMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacques WILMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacques WILMET

Regio (region): GRIVEGNEE - 4030 Belgium, België

Adres (address): Rue des Cotis 1/18, België

Telefoon (phone): +33043433330 +33043433330

Fax (fax): +32 (87) 984-57-42 +32 (87) 984-57-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacques WILMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacques WILMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacques WILMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacques WILMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacques WILMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacques WILMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacques WILMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacques WILMET
Products information Jacques WILMET

BTW identificatienummer (tax): BE04657073974
Ondernemingsnummer: 8642639160
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jacques WILMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacques WILMET
(Get full report from official database of BE for Jacques WILMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacques WILMET
Addition kinds of activities for Jacques WILMET

3421. Bestek | Cutlery
5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
09199902. Kikkers, vangen van | Frogs, catching of
13899907. Hot shot service | Hot shot service
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools
54990201. Koffie | Coffee
58130100. Bars en lounges | Bars and lounges
94410201. Gelijk werkgelegenheidskantoor, overheid | Equal employment opportunity office, government

Werken bij Jacques WILMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacques WILMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacques WILMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacques WILMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van Jacques WILMET in sociale netwerken
Look for responds of Jacques WILMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacques WILMET. Laat een reactie achter voor Jacques WILMET. Jacques WILMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacques WILMET. Leave a respond for Jacques WILMET. Jacques WILMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacques WILMET op de google maps. Adres en contacten Jacques WILMET
Location of Jacques WILMET on the google maps. Address and contacts of Jacques WILMET

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacques WILMET Jacques WILMET: Struyf & Co | Swinne Garage | häwa NV | Quota SA | Perco N.V.

Other related companies as Jacques WILMET: Struyf & Co | Swinne Garage | häwa NV | Quota SA | Perco N.V.

Jacques WILMET is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio GRIVEGNEE - 4030 Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Jacques WILMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04657073974. Het bedrijf Jacques WILMET bevindt zich op het adres: Rue des Cotis 1/18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 183,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jacques WILMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacques WILMET is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacques WILMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacques WILMET, openstaande posities, locatie van Jacques WILMET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jacques WILMET is a company, that was registered 2015 in GRIVEGNEE - 4030 Belgium region, Belgium. Full name of company is Jacques WILMET, company assigned to the tax number BE04657073974. The company Jacques WILMET is located at the address: Rue des Cotis 1/18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 183,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jacques WILMET were not found.
The main activity of Jacques WILMET is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacques WILMET is not available. You also can look at reviews of Jacques WILMET, open positions, location of Jacques WILMET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacques WILMET, GRIVEGNEE - 4030 Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacques WILMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacques WILMET, GRIVEGNEE - 4030 Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacques WILMET, employees, financial statistics.