PNEUS J J BLAIMONT

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • PNEUS J J BLAIMONT
Private companiesOil and Gas Extraction • PNEUS J J BLAIMONT

Contactgegevens PNEUS J J BLAIMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PNEUS J J BLAIMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PNEUS J J BLAIMONT

Regio (region): Manage, België

Adres (address): Avenue de Landrecies 1,7170, België

Telefoon (phone): 064 55 86 70 064 55 86 70

Fax (fax): 064 55 86 72 064 55 86 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PNEUS J J BLAIMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PNEUS J J BLAIMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PNEUS J J BLAIMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PNEUS J J BLAIMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PNEUS J J BLAIMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PNEUS J J BLAIMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PNEUS J J BLAIMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PNEUS J J BLAIMONT
Products information PNEUS J J BLAIMONT

BTW identificatienummer (tax): BE03307128906
Ondernemingsnummer: 1602874755
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PNEUS J J BLAIMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PNEUS J J BLAIMONT
(Get full report from official database of BE for PNEUS J J BLAIMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PNEUS J J BLAIMONT
Addition kinds of activities for PNEUS J J BLAIMONT

017100. Bessengewassen | Berry crops
342901. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
514900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
28190403. Kaliumverbindingen of zouten, behalve hydroxide of carbonaat | Potassium compounds or salts, except hydroxide or carbonate
35320407. Ploegen, kolen | Plows, coal
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
51990202. kalenders | Calendars
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair

Werken bij PNEUS J J BLAIMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PNEUS J J BLAIMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PNEUS J J BLAIMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PNEUS J J BLAIMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Teeltverantwoordelijke (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een teeltverantwoordelijke. 

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Tienen (met dienstencheques) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van PNEUS J J BLAIMONT in sociale netwerken
Look for responds of PNEUS J J BLAIMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PNEUS J J BLAIMONT. Laat een reactie achter voor PNEUS J J BLAIMONT. PNEUS J J BLAIMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PNEUS J J BLAIMONT. Leave a respond for PNEUS J J BLAIMONT. PNEUS J J BLAIMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PNEUS J J BLAIMONT op de google maps. Adres en contacten PNEUS J J BLAIMONT
Location of PNEUS J J BLAIMONT on the google maps. Address and contacts of PNEUS J J BLAIMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come PNEUS J J BLAIMONT PNEUS J J BLAIMONT: AGATHOS | Verwimp BVBA | Verstraete BVBA | A ALL MAGNETS/EMOND | Pierreux BVBA

Other related companies as PNEUS J J BLAIMONT: AGATHOS | Verwimp BVBA | Verstraete BVBA | A ALL MAGNETS/EMOND | Pierreux BVBA

PNEUS J J BLAIMONT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Manage, België. De volledige naam van het bedrijf is PNEUS J J BLAIMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03307128906. Het bedrijf PNEUS J J BLAIMONT bevindt zich op het adres: Avenue de Landrecies 1,7170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PNEUS J J BLAIMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PNEUS J J BLAIMONT is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PNEUS J J BLAIMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PNEUS J J BLAIMONT, openstaande posities, locatie van PNEUS J J BLAIMONT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PNEUS J J BLAIMONT is a company, that was registered 2017 in Manage region, Belgium. Full name of company is PNEUS J J BLAIMONT, company assigned to the tax number BE03307128906. The company PNEUS J J BLAIMONT is located at the address: Avenue de Landrecies 1,7170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PNEUS J J BLAIMONT were not found.
The main activity of PNEUS J J BLAIMONT is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PNEUS J J BLAIMONT is not available. You also can look at reviews of PNEUS J J BLAIMONT, open positions, location of PNEUS J J BLAIMONT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PNEUS J J BLAIMONT, Manage: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PNEUS J J BLAIMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PNEUS J J BLAIMONT, Manage: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PNEUS J J BLAIMONT, employees, financial statistics.