A ALL MAGNETS/EMOND

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • A ALL MAGNETS/EMOND
Private companiesOil and Gas Extraction • A ALL MAGNETS/EMOND

Contactgegevens A ALL MAGNETS/EMOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A ALL MAGNETS/EMOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

A ALL MAGNETS/EMOND

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): O. Van Goidtsnovenlaan 92-94,1190, België

Telefoon (phone): 02 344 08 18 02 344 08 18

Fax (fax): 02 344 59 00 02 344 59 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A ALL MAGNETS/EMOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A ALL MAGNETS/EMOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A ALL MAGNETS/EMOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A ALL MAGNETS/EMOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A ALL MAGNETS/EMOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A ALL MAGNETS/EMOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A ALL MAGNETS/EMOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A ALL MAGNETS/EMOND
Products information A ALL MAGNETS/EMOND

BTW identificatienummer (tax): BE01166992187
Ondernemingsnummer: 4824066162
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A ALL MAGNETS/EMOND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A ALL MAGNETS/EMOND
(Get full report from official database of BE for A ALL MAGNETS/EMOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor A ALL MAGNETS/EMOND
Addition kinds of activities for A ALL MAGNETS/EMOND

381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
391401. Zilverwerk | Silverware
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
26739900. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
34310102. Lavatoria, gelakt ijzer of ander metaal | Lavatories, enameled iron or other metal
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
59459901. Kite winkels | Kite stores
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services

Werken bij A ALL MAGNETS/EMOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A ALL MAGNETS/EMOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A ALL MAGNETS/EMOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A ALL MAGNETS/EMOND. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

Zoek naar antwoorden van A ALL MAGNETS/EMOND in sociale netwerken
Look for responds of A ALL MAGNETS/EMOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor A ALL MAGNETS/EMOND. Laat een reactie achter voor A ALL MAGNETS/EMOND. A ALL MAGNETS/EMOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A ALL MAGNETS/EMOND. Leave a respond for A ALL MAGNETS/EMOND. A ALL MAGNETS/EMOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A ALL MAGNETS/EMOND op de google maps. Adres en contacten A ALL MAGNETS/EMOND
Location of A ALL MAGNETS/EMOND on the google maps. Address and contacts of A ALL MAGNETS/EMOND

Andere gerelateerde bedrijven als come A ALL MAGNETS/EMOND A ALL MAGNETS/EMOND: I.B.P. | UBEMAR NV | Heens Office sa-nv Consulting & Services | Catherine Press N.V. | e-Business Engines

Other related companies as A ALL MAGNETS/EMOND: I.B.P. | UBEMAR NV | Heens Office sa-nv Consulting & Services | Catherine Press N.V. | e-Business Engines

A ALL MAGNETS/EMOND is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is A ALL MAGNETS/EMOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01166992187. Het bedrijf A ALL MAGNETS/EMOND bevindt zich op het adres: O. Van Goidtsnovenlaan 92-94,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A ALL MAGNETS/EMOND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A ALL MAGNETS/EMOND is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A ALL MAGNETS/EMOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A ALL MAGNETS/EMOND, openstaande posities, locatie van A ALL MAGNETS/EMOND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A ALL MAGNETS/EMOND is a company, that was registered 2001 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is A ALL MAGNETS/EMOND, company assigned to the tax number BE01166992187. The company A ALL MAGNETS/EMOND is located at the address: O. Van Goidtsnovenlaan 92-94,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A ALL MAGNETS/EMOND were not found.
The main activity of A ALL MAGNETS/EMOND is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A ALL MAGNETS/EMOND is not available. You also can look at reviews of A ALL MAGNETS/EMOND, open positions, location of A ALL MAGNETS/EMOND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A ALL MAGNETS/EMOND, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A ALL MAGNETS/EMOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A ALL MAGNETS/EMOND, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A ALL MAGNETS/EMOND, employees, financial statistics.