Miraxvit Glasbouw

Contactgegevens Miraxvit Glasbouw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Miraxvit Glasbouw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Miraxvit Glasbouw

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Industriepark-Noord 31,9100, België

Telefoon (phone): 03 777 74 74 03 777 74 74

Fax (fax): 03 777 66 36 03 777 66 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Miraxvit Glasbouw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Miraxvit Glasbouw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Miraxvit Glasbouw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Miraxvit Glasbouw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Miraxvit Glasbouw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Miraxvit Glasbouw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Miraxvit Glasbouw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Miraxvit Glasbouw
Products information Miraxvit Glasbouw

BTW identificatienummer (tax): BE03423583984
Ondernemingsnummer: 8302337646
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Miraxvit Glasbouw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Miraxvit Glasbouw
(Get full report from official database of BE for Miraxvit Glasbouw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Miraxvit Glasbouw
Addition kinds of activities for Miraxvit Glasbouw

572200. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
33170101. Pijpen, naadloos staal | Pipes, seamless steel
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses

Werken bij Miraxvit Glasbouw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Miraxvit Glasbouw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Miraxvit Glasbouw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Miraxvit Glasbouw. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

Zoek naar antwoorden van Miraxvit Glasbouw in sociale netwerken
Look for responds of Miraxvit Glasbouw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Miraxvit Glasbouw. Laat een reactie achter voor Miraxvit Glasbouw. Miraxvit Glasbouw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Miraxvit Glasbouw. Leave a respond for Miraxvit Glasbouw. Miraxvit Glasbouw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Miraxvit Glasbouw op de google maps. Adres en contacten Miraxvit Glasbouw
Location of Miraxvit Glasbouw on the google maps. Address and contacts of Miraxvit Glasbouw

Andere gerelateerde bedrijven als come Miraxvit Glasbouw Miraxvit Glasbouw: ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX | HÖRMANN | LATITUDE 66° SA | ATS projects B.V.B.A. | Dirk Baekelant

Other related companies as Miraxvit Glasbouw: ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX | HÖRMANN | LATITUDE 66° SA | ATS projects B.V.B.A. | Dirk Baekelant

Miraxvit Glasbouw is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Miraxvit Glasbouw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03423583984. Het bedrijf Miraxvit Glasbouw bevindt zich op het adres: Industriepark-Noord 31,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Miraxvit Glasbouw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Miraxvit Glasbouw is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Miraxvit Glasbouw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Miraxvit Glasbouw, openstaande posities, locatie van Miraxvit Glasbouw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Miraxvit Glasbouw is a company, that was registered 1999 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Miraxvit Glasbouw, company assigned to the tax number BE03423583984. The company Miraxvit Glasbouw is located at the address: Industriepark-Noord 31,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Miraxvit Glasbouw were not found.
The main activity of Miraxvit Glasbouw is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Miraxvit Glasbouw is not available. You also can look at reviews of Miraxvit Glasbouw, open positions, location of Miraxvit Glasbouw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Miraxvit Glasbouw, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Miraxvit Glasbouw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Miraxvit Glasbouw, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Miraxvit Glasbouw, employees, financial statistics.