ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX

Contactgegevens ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Amerikalei 122 Bus 4,2000, België

Telefoon (phone): 03 248 40 30 03 248 40 30

Fax (fax): 03 216 04 17 03 216 04 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX
Products information ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX

BTW identificatienummer (tax): BE07817291259
Ondernemingsnummer: 6496459960
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX
(Get full report from official database of BE for ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX
Addition kinds of activities for ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX

22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
26750207. Fotografische matten, mounts en mappen | Photographic mats, mounts, and folders
26790300. Behang | Wallpaper
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
39999945. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec
80210000. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists

Werken bij ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen en de orde en netheid in het magazijn.

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX in sociale netwerken
Look for responds of ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX. Laat een reactie achter voor ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX. ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX. Leave a respond for ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX. ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX op de google maps. Adres en contacten ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX
Location of ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX on the google maps. Address and contacts of ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX: A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT | Tack Atelier | M.P.S. Belgium | Gilis-Cos N.V. | DAD

Other related companies as ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX: A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT | Tack Atelier | M.P.S. Belgium | Gilis-Cos N.V. | DAD

ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07817291259. Het bedrijf ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX bevindt zich op het adres: Amerikalei 122 Bus 4,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, openstaande posities, locatie van ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, company assigned to the tax number BE07817291259. The company ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX is located at the address: Amerikalei 122 Bus 4,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX were not found.
The main activity of ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX is not available. You also can look at reviews of ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, open positions, location of ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVOCATENKANTOOR DESMEDT, DELANNOYE, DAEL & LUYCKX, employees, financial statistics.