A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL

Contactgegevens A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL

Regio (region): La Louvière, België

Adres (address): Rue Saint-Patrice 2B,7100, België

Telefoon (phone): 064 21 12 77; 0477 22 61 10 064 21 12 77; 0477 22 61 10

Fax (fax): 064 26 72 53 064 26 72 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL
Products information A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04026733398
Ondernemingsnummer: 3689178466
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL
(Get full report from official database of BE for A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL
Addition kinds of activities for A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL

731900. Reclame, anders | Advertising, nec
30110105. Industriële binnenbuizen | Industrial inner tubes
37959903. Tankherstelvoertuigen | Tank recovery vehicles
58120402. Cafetaria | Cafeteria
59991103. Huisdier benodigdheden | Pet supplies

Werken bij A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

Zoek naar antwoorden van A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL in sociale netwerken
Look for responds of A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL. Laat een reactie achter voor A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL. A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL. Leave a respond for A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL. A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL op de google maps. Adres en contacten A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL
Location of A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL on the google maps. Address and contacts of A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL: Tack Agri BVBA | Kaos-KMA-Gezinsplaatsing VZW | Fabima SA | Brittoflex BVBA | Europa Sca Express NV

Other related companies as A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL: Tack Agri BVBA | Kaos-KMA-Gezinsplaatsing VZW | Fabima SA | Brittoflex BVBA | Europa Sca Express NV

A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio La Louvière, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04026733398. Het bedrijf A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Patrice 2B,7100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, openstaande posities, locatie van A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL is a company, that was registered 2012 in La Louvière region, Belgium. Full name of company is A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, company assigned to the tax number BE04026733398. The company A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL is located at the address: Rue Saint-Patrice 2B,7100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL were not found.
The main activity of A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL is not available. You also can look at reviews of A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, open positions, location of A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, La Louvière: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, La Louvière: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.F. Les Ateliers des Arts du Feu ASBL, employees, financial statistics.