Penders Felicien

Contactgegevens Penders Felicien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Penders Felicien: address, phone, fax, email, website, opening hours

Penders Felicien

Regio (region): Lanaken (Neerharen), België

Adres (address): Van Kerckemstraat 16,3620, België

Telefoon (phone): 089 71 65 53 089 71 65 53

Fax (fax): 089 71 87 95 089 71 87 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Penders Felicien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Penders Felicien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Penders Felicien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Penders Felicien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Penders Felicien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Penders Felicien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Penders Felicien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Penders Felicien
Products information Penders Felicien

BTW identificatienummer (tax): BE01651489257
Ondernemingsnummer: 5102020263
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Penders Felicien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Penders Felicien
(Get full report from official database of BE for Penders Felicien)

Aanvulling soorten activiteiten voor Penders Felicien
Addition kinds of activities for Penders Felicien

162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
306902. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
73639900. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec

Werken bij Penders Felicien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Penders Felicien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Penders Felicien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Penders Felicien. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van Penders Felicien in sociale netwerken
Look for responds of Penders Felicien in social networks

Lees alle opmerkingen voor Penders Felicien. Laat een reactie achter voor Penders Felicien. Penders Felicien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Penders Felicien. Leave a respond for Penders Felicien. Penders Felicien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Penders Felicien op de google maps. Adres en contacten Penders Felicien
Location of Penders Felicien on the google maps. Address and contacts of Penders Felicien

Andere gerelateerde bedrijven als come Penders Felicien Penders Felicien: Bis Grafisch Bureau | Bernini BVBA | ALUCASA-SUNSET | G.M.V. Tuinmachines N.V. | Duhoux, Maarten

Other related companies as Penders Felicien: Bis Grafisch Bureau | Bernini BVBA | ALUCASA-SUNSET | G.M.V. Tuinmachines N.V. | Duhoux, Maarten

Penders Felicien is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Lanaken (Neerharen), België. De volledige naam van het bedrijf is Penders Felicien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01651489257. Het bedrijf Penders Felicien bevindt zich op het adres: Van Kerckemstraat 16,3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Penders Felicien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Penders Felicien is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Penders Felicien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Penders Felicien, openstaande posities, locatie van Penders Felicien op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Penders Felicien is a company, that was registered 2001 in Lanaken (Neerharen) region, Belgium. Full name of company is Penders Felicien, company assigned to the tax number BE01651489257. The company Penders Felicien is located at the address: Van Kerckemstraat 16,3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Penders Felicien were not found.
The main activity of Penders Felicien is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Penders Felicien is not available. You also can look at reviews of Penders Felicien, open positions, location of Penders Felicien on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Penders Felicien, Lanaken (Neerharen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Penders Felicien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Penders Felicien, Lanaken (Neerharen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Penders Felicien, employees, financial statistics.