Gordijntje ('t)

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Gordijntje ('t)

Contactgegevens Gordijntje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gordijntje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gordijntje ('t)

Regio (region): Laakdal (Vorst), België

Adres (address): Verboekt 13,2430, België

Telefoon (phone): 013 66 14 70 013 66 14 70

Fax (fax): 013 66 14 70 013 66 14 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gordijntje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gordijntje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gordijntje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gordijntje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gordijntje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gordijntje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gordijntje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gordijntje ('t)
Products information Gordijntje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE05036376953
Ondernemingsnummer: 5819427490
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Gordijntje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gordijntje ('t)
(Get full report from official database of BE for Gordijntje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gordijntje ('t)
Addition kinds of activities for Gordijntje ('t)

738918. Ontwerpdiensten | Design services
01190403. Rye boerderij | Rye farm
01619901. Asperge boerderij | Asparagus farm
17990903. Shoring en onderbouwing van werk | Shoring and underpinning work
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
34690104. Kookgerei, behalve porselein geëmailleerd | Cooking ware, except porcelain enamelled
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting

Werken bij Gordijntje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gordijntje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gordijntje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gordijntje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van Gordijntje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Gordijntje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gordijntje ('t). Laat een reactie achter voor Gordijntje ('t). Gordijntje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gordijntje ('t). Leave a respond for Gordijntje ('t). Gordijntje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gordijntje ('t) op de google maps. Adres en contacten Gordijntje ('t)
Location of Gordijntje ('t) on the google maps. Address and contacts of Gordijntje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gordijntje ('t) Gordijntje ('t): DE CUYPER VERW BEDR BVBA | DACOTEX 2000 | Scierie des Carrières de Maffle SA | Trane | Applications Phyto/Compagnie Générale de Désinfections sprl

Other related companies as Gordijntje ('t): DE CUYPER VERW BEDR BVBA | DACOTEX 2000 | Scierie des Carrières de Maffle SA | Trane | Applications Phyto/Compagnie Générale de Désinfections sprl

Gordijntje ('t) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Laakdal (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Gordijntje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05036376953. Het bedrijf Gordijntje ('t) bevindt zich op het adres: Verboekt 13,2430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Gordijntje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gordijntje ('t) is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gordijntje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gordijntje ('t), openstaande posities, locatie van Gordijntje ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gordijntje ('t) is a company, that was registered 2015 in Laakdal (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Gordijntje ('t), company assigned to the tax number BE05036376953. The company Gordijntje ('t) is located at the address: Verboekt 13,2430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Gordijntje ('t) were not found.
The main activity of Gordijntje ('t) is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gordijntje ('t) is not available. You also can look at reviews of Gordijntje ('t), open positions, location of Gordijntje ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gordijntje ('t), Laakdal (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gordijntje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gordijntje ('t), Laakdal (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gordijntje ('t), employees, financial statistics.