Scierie des Carrières de Maffle SA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Scierie des Carrières de Maffle SA
Private companiesTransportation Services • Scierie des Carrières de Maffle SA

Contactgegevens Scierie des Carrières de Maffle SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scierie des Carrières de Maffle SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scierie des Carrières de Maffle SA

Regio (region): Ath (Maffle), België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 12,7810, België

Telefoon (phone): 068 28 20 49 068 28 20 49

Fax (fax): 068 84 01 40 068 84 01 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scierie des Carrières de Maffle SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scierie des Carrières de Maffle SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scierie des Carrières de Maffle SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scierie des Carrières de Maffle SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scierie des Carrières de Maffle SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scierie des Carrières de Maffle SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scierie des Carrières de Maffle SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scierie des Carrières de Maffle SA
Products information Scierie des Carrières de Maffle SA

BTW identificatienummer (tax): BE02845428466
Ondernemingsnummer: 7072692871
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Scierie des Carrières de Maffle SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scierie des Carrières de Maffle SA
(Get full report from official database of BE for Scierie des Carrières de Maffle SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scierie des Carrières de Maffle SA
Addition kinds of activities for Scierie des Carrières de Maffle SA

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
899900. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
35320204. Reiniging van machines, mineralen | Cleaning machinery, mineral
47830000. Verpakking en kratten | Packing and crating
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory

Werken bij Scierie des Carrières de Maffle SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scierie des Carrières de Maffle SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scierie des Carrières de Maffle SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scierie des Carrières de Maffle SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Scierie des Carrières de Maffle SA in sociale netwerken
Look for responds of Scierie des Carrières de Maffle SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scierie des Carrières de Maffle SA. Laat een reactie achter voor Scierie des Carrières de Maffle SA. Scierie des Carrières de Maffle SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scierie des Carrières de Maffle SA. Leave a respond for Scierie des Carrières de Maffle SA. Scierie des Carrières de Maffle SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scierie des Carrières de Maffle SA op de google maps. Adres en contacten Scierie des Carrières de Maffle SA
Location of Scierie des Carrières de Maffle SA on the google maps. Address and contacts of Scierie des Carrières de Maffle SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Scierie des Carrières de Maffle SA Scierie des Carrières de Maffle SA: D COPY SA | Glaswerken Lenaerts | Monnaie SA | Plasturgie Lazzerini S.A. | Tim Edgar

Other related companies as Scierie des Carrières de Maffle SA: D COPY SA | Glaswerken Lenaerts | Monnaie SA | Plasturgie Lazzerini S.A. | Tim Edgar

Scierie des Carrières de Maffle SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Ath (Maffle), België. De volledige naam van het bedrijf is Scierie des Carrières de Maffle SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02845428466. Het bedrijf Scierie des Carrières de Maffle SA bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 12,7810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 271,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Scierie des Carrières de Maffle SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scierie des Carrières de Maffle SA is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scierie des Carrières de Maffle SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scierie des Carrières de Maffle SA, openstaande posities, locatie van Scierie des Carrières de Maffle SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scierie des Carrières de Maffle SA is a company, that was registered 2013 in Ath (Maffle) region, Belgium. Full name of company is Scierie des Carrières de Maffle SA, company assigned to the tax number BE02845428466. The company Scierie des Carrières de Maffle SA is located at the address: Rue Joseph Wauters 12,7810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 271,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Scierie des Carrières de Maffle SA were not found.
The main activity of Scierie des Carrières de Maffle SA is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Scierie des Carrières de Maffle SA is not available. You also can look at reviews of Scierie des Carrières de Maffle SA, open positions, location of Scierie des Carrières de Maffle SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scierie des Carrières de Maffle SA, Ath (Maffle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scierie des Carrières de Maffle SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scierie des Carrières de Maffle SA, Ath (Maffle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scierie des Carrières de Maffle SA, employees, financial statistics.