Décor 2000 BVBA

Contactgegevens Décor 2000 BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Décor 2000 BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Décor 2000 BVBA

Regio (region): Grimbergen, België

Adres (address): Vilvoordsesteenweg 305,1850, België

Telefoon (phone): 02 251 08 45; 02 251 61 89 02 251 08 45; 02 251 61 89

Fax (fax): 02 252 06 04 02 252 06 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Décor 2000 BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Décor 2000 BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Décor 2000 BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Décor 2000 BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Décor 2000 BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Décor 2000 BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Décor 2000 BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Décor 2000 BVBA
Products information Décor 2000 BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05877655029
Ondernemingsnummer: 5077575683
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Décor 2000 BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Décor 2000 BVBA
(Get full report from official database of BE for Décor 2000 BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Décor 2000 BVBA
Addition kinds of activities for Décor 2000 BVBA

2282. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
23920505. Wasdoeken en badmatten: gemaakt van aangekochte materialen | Washcloths and bath mitts: made from purchased materials
35650104. Canning machines, voedsel | Canning machinery, food
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij Décor 2000 BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Décor 2000 BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Décor 2000 BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Décor 2000 BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Décor 2000 BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Décor 2000 BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Décor 2000 BVBA. Laat een reactie achter voor Décor 2000 BVBA. Décor 2000 BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Décor 2000 BVBA. Leave a respond for Décor 2000 BVBA. Décor 2000 BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Décor 2000 BVBA op de google maps. Adres en contacten Décor 2000 BVBA
Location of Décor 2000 BVBA on the google maps. Address and contacts of Décor 2000 BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Décor 2000 BVBA Décor 2000 BVBA: VAN DEN BRANDE-VANDEN BOER | SPIRALE- | CONSULTORA SPRL | Diverco BVBA | A tot Z

Other related companies as Décor 2000 BVBA: VAN DEN BRANDE-VANDEN BOER | SPIRALE- | CONSULTORA SPRL | Diverco BVBA | A tot Z

Décor 2000 BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Grimbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Décor 2000 BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877655029. Het bedrijf Décor 2000 BVBA bevindt zich op het adres: Vilvoordsesteenweg 305,1850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Décor 2000 BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Décor 2000 BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Décor 2000 BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Décor 2000 BVBA, openstaande posities, locatie van Décor 2000 BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Décor 2000 BVBA is a company, that was registered 2018 in Grimbergen region, Belgium. Full name of company is Décor 2000 BVBA, company assigned to the tax number BE05877655029. The company Décor 2000 BVBA is located at the address: Vilvoordsesteenweg 305,1850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Décor 2000 BVBA were not found.
The main activity of Décor 2000 BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Décor 2000 BVBA is not available. You also can look at reviews of Décor 2000 BVBA, open positions, location of Décor 2000 BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Décor 2000 BVBA, Grimbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Décor 2000 BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Décor 2000 BVBA, Grimbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Décor 2000 BVBA, employees, financial statistics.