Boeckx Jan Carrosserie

Contactgegevens Boeckx Jan Carrosserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boeckx Jan Carrosserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boeckx Jan Carrosserie

Regio (region): Lubbeek, België

Adres (address): Staatsbaan 4C,3210, België

Telefoon (phone): 0495 18 53 70; 016 62 37 09 0495 18 53 70; 016 62 37 09

Fax (fax): +32 (53) 285-28-32 +32 (53) 285-28-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boeckx Jan Carrosserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boeckx Jan Carrosserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boeckx Jan Carrosserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boeckx Jan Carrosserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boeckx Jan Carrosserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boeckx Jan Carrosserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boeckx Jan Carrosserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boeckx Jan Carrosserie
Products information Boeckx Jan Carrosserie

BTW identificatienummer (tax): BE09620971679
Ondernemingsnummer: 5082244873
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Boeckx Jan Carrosserie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boeckx Jan Carrosserie
(Get full report from official database of BE for Boeckx Jan Carrosserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boeckx Jan Carrosserie
Addition kinds of activities for Boeckx Jan Carrosserie

28420208. Schoenpoets of reiniger | Shoe polish or cleaner
32419903. Portland cement | Portland cement
34460500. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental

Werken bij Boeckx Jan Carrosserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boeckx Jan Carrosserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boeckx Jan Carrosserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boeckx Jan Carrosserie. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

Zoek naar antwoorden van Boeckx Jan Carrosserie in sociale netwerken
Look for responds of Boeckx Jan Carrosserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boeckx Jan Carrosserie. Laat een reactie achter voor Boeckx Jan Carrosserie. Boeckx Jan Carrosserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boeckx Jan Carrosserie. Leave a respond for Boeckx Jan Carrosserie. Boeckx Jan Carrosserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boeckx Jan Carrosserie op de google maps. Adres en contacten Boeckx Jan Carrosserie
Location of Boeckx Jan Carrosserie on the google maps. Address and contacts of Boeckx Jan Carrosserie

Andere gerelateerde bedrijven als come Boeckx Jan Carrosserie Boeckx Jan Carrosserie: HOUTHANDEL MOENS NV | Alpha Châssis SPRL | PLOTTEK | Structuur Advies NV | D'Haese Eddy BVBA

Other related companies as Boeckx Jan Carrosserie: HOUTHANDEL MOENS NV | Alpha Châssis SPRL | PLOTTEK | Structuur Advies NV | D'Haese Eddy BVBA

Boeckx Jan Carrosserie is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Lubbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Boeckx Jan Carrosserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09620971679. Het bedrijf Boeckx Jan Carrosserie bevindt zich op het adres: Staatsbaan 4C,3210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Boeckx Jan Carrosserie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boeckx Jan Carrosserie is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boeckx Jan Carrosserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boeckx Jan Carrosserie, openstaande posities, locatie van Boeckx Jan Carrosserie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boeckx Jan Carrosserie is a company, that was registered 1998 in Lubbeek region, Belgium. Full name of company is Boeckx Jan Carrosserie, company assigned to the tax number BE09620971679. The company Boeckx Jan Carrosserie is located at the address: Staatsbaan 4C,3210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Boeckx Jan Carrosserie were not found.
The main activity of Boeckx Jan Carrosserie is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Boeckx Jan Carrosserie is not available. You also can look at reviews of Boeckx Jan Carrosserie, open positions, location of Boeckx Jan Carrosserie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boeckx Jan Carrosserie, Lubbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boeckx Jan Carrosserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boeckx Jan Carrosserie, Lubbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boeckx Jan Carrosserie, employees, financial statistics.