A.T.L. Service BVBA

Contactgegevens A.T.L. Service BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.L. Service BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.L. Service BVBA

Regio (region): Nazareth, België

Adres (address): Klapstraat 4,9810, België

Telefoon (phone): 09 385 43 94 09 385 43 94

Fax (fax): 09 385 36 28 09 385 36 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.L. Service BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.L. Service BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.L. Service BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.L. Service BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.L. Service BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.L. Service BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.L. Service BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.L. Service BVBA
Products information A.T.L. Service BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02699310302
Ondernemingsnummer: 3846008300
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.T.L. Service BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.L. Service BVBA
(Get full report from official database of BE for A.T.L. Service BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.L. Service BVBA
Addition kinds of activities for A.T.L. Service BVBA

616300. Lening makelaars | Loan brokers
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
67990102. Commodity contract trading bedrijven | Commodity contract trading companies
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service

Werken bij A.T.L. Service BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.L. Service BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.L. Service BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.L. Service BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


    Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
    - Coördinatie van de werven
    - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
    - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
    - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van A.T.L. Service BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.L. Service BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.L. Service BVBA. Laat een reactie achter voor A.T.L. Service BVBA. A.T.L. Service BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.L. Service BVBA. Leave a respond for A.T.L. Service BVBA. A.T.L. Service BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.L. Service BVBA op de google maps. Adres en contacten A.T.L. Service BVBA
Location of A.T.L. Service BVBA on the google maps. Address and contacts of A.T.L. Service BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.L. Service BVBA A.T.L. Service BVBA: Iso-Calor SA | A.I.T. Italiano sprl | All Video Belgium nv | Meaprint S.P.R.L. | Bart Van Oudenhove

Other related companies as A.T.L. Service BVBA: Iso-Calor SA | A.I.T. Italiano sprl | All Video Belgium nv | Meaprint S.P.R.L. | Bart Van Oudenhove

A.T.L. Service BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Nazareth, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.L. Service BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02699310302. Het bedrijf A.T.L. Service BVBA bevindt zich op het adres: Klapstraat 4,9810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.T.L. Service BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.L. Service BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.L. Service BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.L. Service BVBA, openstaande posities, locatie van A.T.L. Service BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.L. Service BVBA is a company, that was registered 2011 in Nazareth region, Belgium. Full name of company is A.T.L. Service BVBA, company assigned to the tax number BE02699310302. The company A.T.L. Service BVBA is located at the address: Klapstraat 4,9810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.T.L. Service BVBA were not found.
The main activity of A.T.L. Service BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.L. Service BVBA is not available. You also can look at reviews of A.T.L. Service BVBA, open positions, location of A.T.L. Service BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.L. Service BVBA, Nazareth: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.L. Service BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.L. Service BVBA, Nazareth: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.L. Service BVBA, employees, financial statistics.