Zakenkantoor Eddy Valee BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Zakenkantoor Eddy Valee BVBA
Private companiesInsurance Carriers • Zakenkantoor Eddy Valee BVBA

Contactgegevens Zakenkantoor Eddy Valee BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zakenkantoor Eddy Valee BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zakenkantoor Eddy Valee BVBA

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Vennestraat 79,3600, België

Telefoon (phone): 089 61 24 20 089 61 24 20

Fax (fax): 089 61 40 27 089 61 40 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zakenkantoor Eddy Valee BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zakenkantoor Eddy Valee BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zakenkantoor Eddy Valee BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zakenkantoor Eddy Valee BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zakenkantoor Eddy Valee BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zakenkantoor Eddy Valee BVBA
Products information Zakenkantoor Eddy Valee BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05088562011
Ondernemingsnummer: 9543243408
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Zakenkantoor Eddy Valee BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zakenkantoor Eddy Valee BVBA
(Get full report from official database of BE for Zakenkantoor Eddy Valee BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zakenkantoor Eddy Valee BVBA
Addition kinds of activities for Zakenkantoor Eddy Valee BVBA

34930000. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
39990201. Kambevestigingen | Comb mountings
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
73790100. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services

Werken bij Zakenkantoor Eddy Valee BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zakenkantoor Eddy Valee BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zakenkantoor Eddy Valee BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zakenkantoor Eddy Valee BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Zakenkantoor Eddy Valee BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zakenkantoor Eddy Valee BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zakenkantoor Eddy Valee BVBA. Laat een reactie achter voor Zakenkantoor Eddy Valee BVBA. Zakenkantoor Eddy Valee BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zakenkantoor Eddy Valee BVBA. Leave a respond for Zakenkantoor Eddy Valee BVBA. Zakenkantoor Eddy Valee BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zakenkantoor Eddy Valee BVBA op de google maps. Adres en contacten Zakenkantoor Eddy Valee BVBA
Location of Zakenkantoor Eddy Valee BVBA on the google maps. Address and contacts of Zakenkantoor Eddy Valee BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zakenkantoor Eddy Valee BVBA Zakenkantoor Eddy Valee BVBA: Bon Accueil | Baro V | Publi-Studio | Balder Van Eeckhoutte | Florence Parisis

Other related companies as Zakenkantoor Eddy Valee BVBA: Bon Accueil | Baro V | Publi-Studio | Balder Van Eeckhoutte | Florence Parisis

Zakenkantoor Eddy Valee BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05088562011. Het bedrijf Zakenkantoor Eddy Valee BVBA bevindt zich op het adres: Vennestraat 79,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Zakenkantoor Eddy Valee BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zakenkantoor Eddy Valee BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zakenkantoor Eddy Valee BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, openstaande posities, locatie van Zakenkantoor Eddy Valee BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zakenkantoor Eddy Valee BVBA is a company, that was registered 1999 in Genk region, Belgium. Full name of company is Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, company assigned to the tax number BE05088562011. The company Zakenkantoor Eddy Valee BVBA is located at the address: Vennestraat 79,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Zakenkantoor Eddy Valee BVBA were not found.
The main activity of Zakenkantoor Eddy Valee BVBA is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zakenkantoor Eddy Valee BVBA is not available. You also can look at reviews of Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, open positions, location of Zakenkantoor Eddy Valee BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zakenkantoor Eddy Valee BVBA, employees, financial statistics.